Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek

Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek

18-Unexpected
Selamın aleyküm, forumda yeniyim ve ilk rüyamda annem, ben ve kardeşim bir gece vakti bir nedenden dolayı anneannemlere kalmaya gidiyoruz. Anneannemlerde kaldıktan sonra sabah oluyor ve yola çıkıyoruz ve üçümüz bir kafe gibi yiyecek olan bir yer bulmaya gidiyoruz ve bulmaya giderken sevdiğim kızın kardeşinin isminin bir arabanın üzerinde yazılı olduğunu görüyorum. Bulurken etraftaki yemeklere bakıp sanırım, anne çok güzel diyoruz ve annem de o kadar paramız yok diyor ve daha sonra açık büfe bir yer bulup oraya oturuyoruz yani yeri tutuyoruz ve ilk başta annem bir şeyler alıyor aldıklarının hepsi tatlı. Yani bir sütlaç, bir kakaolu puding ve bir tane daha bir şey alıyor ama emin değilim. Ben orada sevdiğim kız varsa diye endişeleniyorum çünkü beni, yani bizi bu halde görmesini istemiyorum. Neyse sonra ben alıyorum ama ilk başta çekingen davranıyorum ve daha sonra kalkıyorum ve ben de annemin aldıklarından almaya başlıyorum. İlk olarak içecek olarak 2 bardak çay alıyorum ve çayları kardeşimin yardımıyla ilk koyarken ki sıcaklığı hatırlayabiliyorum. Kardeşimin yardımıyla çayları koyarken kardeşim biraz işi şakaya vuruyor ve onunla sözlü bir şekilde kavga ediyoruz ve annem de ben size bunun için mi çalışıyorum diyor ve çayları koyduktan sonra sırasıyla kakaolu puding ve sütlaç alıyorum. Bir şey daha alıyorum ama hatırlamıyorum. Sonra kardeşime bir bakıyorum almış bile ve ben de tutmuş olduğumuz yere giderken de, almış olduğum sütlacın çok ama çok ufak bir kısmı dökülüyor ama bunu önemsemiyorum ve yerime giderken dükkanda anne tarafından dedemin olduğunu ve Ozan eniştemin dükkana geldiğini hatırlıyorum ve Ozan enişte dükkana geldiğinde ve beni gördüğünde şaşırıyor ve bana selam verip nasıl olduğumu soruyor ve ben de cevaplıyorum. Sonra yerime oturuyorum ve sanırım dedemde bana nasıl olduğumu soruyor ve ben de cevaplıyorum, sonra ise ilk olarak sütlacı yiyorum. Puding ise çok küçük plastik bir kasede aynı şekilde sütlaçta bir plastik kasede ama pudinge göre daha büyük. Rüya burada bitiyor.

Okudunuz mu?  Üniversite için istihare

Yorum: Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek

Tohat
Ve aleyküm selam. rüyanızda gördüğünüz çekingenlik ve sevdiğinize yakalanma duygusu bilinçaltı duygusudur. Rüyalarda belirgin olan ve göze çarpan detaylar ele alınır. Buna göre rüyanızın hayırlı olduğunu ifade edebiliriz. Allah’ın nadir insanlara sunmuş olduğu dünya nimetlerinden size de sunacağına, dünya hayatında mutlu ve imrenilecek, herkesin isteyebileceği bir hayata nail olmaya delalet eder. Genel olarak maddiyatla tabir edilen rüyanızda parasal durumunuzun daha iyi bir noktaya taşınacağını işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Sevdiğinle Aynı Evde Olmak

Rüyada Sütlaç Yapmak

Tubisseo
Rüyamda bayram yeri gibi bir yerde sütlaç yapıp dağıtıyorum çok beğenildi ve kalmıyor eksik oldu bende süt yok yapamadım derim. Ordan evime geçtim bana görücü gelmiş (bekarım) annemde görüşmemi istiyor.Bende şaşırdım ilk kez oluyor diye. Çocuk yere bakıyor utanmış gibi bende yanına giderken uyandım .

Okudunuz mu?  Rüyada saklanbaç Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek

Tohat
Hayırlı günler. Hayatında veya ailende bir ortaklığın vuku bularak ticaret gibi bir meselede iş yapılacağı gelirin pay edileceği ve maddiyatta rahatlık görüleceği şeklindedir. Ayrıca kısmeti bol, şansın açık sıkıntıların varsa artık son bulacağına gerçekte de görücülerinin gelebileceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Sağmak Görmek (imam nablusi)

Ruyada Sutlac almak

Bu kategoride yer alan Rüyada Sandalye Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Sütlaç Görmek/Almak/Yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.