Anasayfa
20 Mayıs 2023, 23:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada peygamber sesi duymak

Rüyada peygamber sesi duymak

Mhmt22
Hocam hayırlı geceler ben ruyaMDA bir duvar gördüm duvarın bir tarafı Mekke imiş diğer tarafı ya amerika ya ingiltere arada duvar var ben Mekke olmayan tarafdayım nasıl gecicem diye düşünürken Mekke tarafından biri kuranı kerim okuyo Ya Rabbi bu ne güzel bir ses diyorum o taraftan biri Bu Seslerin padişahı Davut nebinin sesi diyo o sırada benim oldugum taraftan bir deli geciyor boynunda bagrac bişe satıyor ben ona bakarken bir bakıyorum ki kaybolmusum ama batı tarafında neresi tam hatırlamıyorum ama rüyamdaki ses uyandığınmda hala kulakiklarımdaydı Hayır olsun inşAllah

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

Yorum: Peygamber sesi duymak

Tohat
Hayırlı geceler. Her yönüyle hayırla tabir edilen bir rüyadır. gönül huzuruna kavuşmaya, sıkıntıları geride bırakmaya tabir edilir. Aynı zamanda Davut (a.s) güzel ahlakına işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Yorum: Rüyada peygamber sesi duymak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sokakta dolaşıyordum ve birden her yer sanki zaman durmuş gibi dönüp kalıyordu sadece ben hareket edebiliyordum sonra birden bir ses ilahi şeklinde salavat getirmeye başladı ve sonra bir ses duydum peygamber efendimiz bana ismimi söyleyerek kuran oku,oku dedi rüyadan uyandığımda hem korkmuş hemde sevinçliydim lütfen rüyamı yorumlayabilir misiniz ?

Okudunuz mu?  Rüyada sakal traşı olmanın yorumu nedir?

Yorum: Rüyada peygamber sesi duymak

Tohat
Salih olan bir rüyadır. Yani herhangi bir etkiye maruz kalmadan görülen halis rüyalardan biri olup gerçekle bağdaşan ve aslı gibi kabul edilip uygulanması gerektiğini uyarı olarak alınması gereken bir rüyadır. Doğruyu bilen Allah’tır.


havva12
Selamun Aleyküm. Ben bugün rüyamda peygamber efendimiz (s.a.v) sesini duydum havvanur uyan uyan diye seslendi bana ben bir anda irkıldım ve rüyamda La ilahe illAllah Muhammedun rasulAllah dedim ve içimin titrediğini hissettim aynı zamanda yer de titredi sanki sonra yine rüyamda kalkıp kardeşime kübra peygamber efendimiz(s.a.v)’in sesini duydum bana havvanur uyan uyan diyordu dedim ve sonra uyandım kardeşim uyuyordu rüya içinde rüya görmüş gibi oldum. enteresandı duyduğum ses o mu emin değilim gerçekmiydi bilemiyorum. yakınımdakiler bana peygamber efendimizle (s.a.v) alakalı rüyalara şeytan cin karışamaz dediler emin olamıyorum yanılmış olabilirmiyim ?

Okudunuz mu?  Rüyada kurşun kalem görmek

Omer Faruk
Aleykümselam Kardeşim,

Bu tür rüyalarda hiçbir keramet aramayınız, gerçek hayatta İslam ve Allah karşısındaki halinize bakınız. Kimse Hz. Peygamber’in yüzünü de bilemez, sesini de bilemez. Zaten islam’a göre rüyaların hiçbir bağlayıcılığı yoktur. Sakın ola ki, rüyalara göre hayatınıza yön vermeyin. Selametle kalın.

Okudunuz mu?  Rüyada kanser hastası görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler ben rüyada görüyordum gökten kalın bir yağmur yağıyordu bir bakarken büyük bir şemsiye vardı bir bakıyordum yağmur o büyük şemsiyenin ortasında geliyordu biliyordum haz Muhammet o yağmuru yağdırıyordu ben o yağmura koşuyorum koşuyordum ıslanın diye bakıyorum hazreti Muhammet gülerek bana diyordu al bu şemsiyeyi gökten atıyordu bana ama Muhammet sav görmüyorum sesini duyuyorum şemsiyeyi çekerek eve gidiyordum

Okudunuz mu?  Rüyada süt görmek

Lütfen ne alama geldiğini bilen mesaj atın


Tohat
Hayırlı günler. Hayatın göstereceği imtihanlara karşı sabırlı olunması ve görülebilecek durumlara karşı tedbir alınarak hareket edilmesi gerektiğine işaret eder. Olumsuz manası yoktur. Sadece düşünmeden adım atılmamasına işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi beni rüyasında görmüş

rüyada peygamber efendimizin sesini duymak, rüyada hz Muhammedin sesini duymak, rüyada hz peygamberin sesini duymak

Bu kategoride yer alan Rüyada kurabiye görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada peygamber sesi duymak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.