Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada incir yemek

Rüyada incir yemek

Kayıtsız Üye
Hayirli geceler kardesim çok etkiledi gördüğüm rüya beni rüyamda baba mirasi olan bahceye uzaktan bakip agliyorum sonra baba ocagina geliyorum orda abim bana çok kiziyor miras yuzunden kavga ediyor akraba yardimiyla evden 1 traktor bugday satiyor ben çok uzuluyor agliyorum bu duruma neden boyle yapiyorsun diye sonra esimle bir su kenarina gidiyoruz ördeklek yavrulari yuzuyor yasli amcayla teyzenin birinin ördegj kaciyor ve biz yakaliyoruz yavru ördegi onlarda bize ördek veriyor getirirken bir incir agacindan indir kopariyoruz ama o kadar buyuk olgun yesil oncirki aycicek buyuklugunde var bir binaya cikiyoruz yeni yapilmis ve bizimmis balkonuna cikiyoruz oglum yanimda birde tanimadigim bir kız cocugu var. Ruyami aciklarmisiniz lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada incir yemek

Tohat
Hayırlı geceler. Rüyanızda görmüş olduğunuz tüm olaylar ve nesnelerin hepsi sizin başarı elde etmeye ve atılımlarınızın meyvesini görme arzunuz sayesinde ticarette ya da parasal konularda elde edeceğiniz maddi kazançlara işaret eder. Bunu zahmetsiz bir şekilde de elde edebilirsiniz emek vererek de. Fakat sonucunda rahat edeceğiniz bir dönem gerçekleşecektir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada İmtihan görmek (İmam Nablusi)

rüyada incir

Bu kategoride yer alan Rüyada illüminati sembolleri görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada incir yemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.