Anasayfa
12 Eylül 2021, 2:34
Gusul
Yönetici

Cenabetken sınava girmek

Cenabetken sınava girmek

Kayıtsız Üye
BenC unupken sinava girdi lgs sinavina yanlislikla Cünüp bir şey olmaz diye girmiştim ama ve dahaiyi lise kazandım Allah sağolsun ama ben bu okul şimdi içim rahat etmiyor bir sakıncası var mı


Yorum: Cenabetken sınava girmek

bbgbbg
Kardeşim okulu okumanda bir sıkıntı yok inşaAllah.Tövbe et ve bundan sonra gusulünü alarak gez.Zaten bir müslüman iki namaz vakti cunüp kalmamalı.Çünkü namazı kılamaz.

Okudunuz mu?  Bir bayan başka bir bayanın avret yerini görürse gusül gerekir mi?

Yorum: Cenabetken sınava girmek

Kayıtsız Üye
İyi bir okul geldiyse Burdaki derdin nedir?

Ayrıca gusulsuz durmanın uğursuzluk getirdiğine dair bir kanıt yok (dinimizde uğursuzluk bile yok)


Yorum: Cenabetken sınava girmek

Kayıtsız Üye
İlginç ben olsam lgs gibi bir sınava cünip girme riskini almazdım bir şey olmasa bile kötü geççek diye kafaya takardım ama senin şansın iyi gitmiş bence bir sıkıntı olmaz

Okudunuz mu?  Kırıktan dolayı ameliyatlı olan bir kol ile nasıl gusül abdesti alabilirim ?

İslam Yolcusu
Cünüp gezmek günahtır. Hele bir ezan vakti cünüp gezersen vay haline. Allah bize eğer cünüp isek hemen yıkanmamızı tavsiye etmiş. Cünüp gezersen birnevi korumasız gezmiş olursun.

Bu kategoride yer alan Gusülde musluğa yada duvara yada kapı koluna su sıçraması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cenabetken sınava girmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.