Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:07
missa02
Abone

Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak

Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak

Kayıtsız Üye
Yanlış anlaşılmasın bende erkeğim aynı odsda üstümüzü değişiyoruz beden derslerinde ve değiştrirken ister istemez avret yerim açılıyor kapatmaya çalışıyorum çok zor bana bir tavsiyeniz var mıdır ?


Yorum: Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak

arifselim
Erkeklerin erkeklere karşı olan avret yerlerinin sınırları bellidir. Diz ile göbek arasının açılması ve bakılması haramdır. Sen tedbirini almaya çalış. Küçük büyük demeden müslüman kişi haramdan kendisini sakınması gerekir.

Okudunuz mu?  Haşr süresinin belaği özellikleri

Yorum: Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak

duzgunomer
Kameranın ve hiç kimsenin olmadığı bir yerde bir şeyin arkasında giyinebilirsin. Ne biliyim bekli taşınmakta olan eşyalar(dolap, pano) vb vardır. Yada tuvalette iyi bir tercih olabilir ama ordada temizlik sıkıntı olabilir. Yada soyunma odası boşken

Bu kategoride yer alan Kuran Süreleri İsimlerini Nereden Almıştır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeklerle aynı odada giyinmek zorunda kalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.