Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:54
sizden05
Abone

Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek

Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek

beylerbeyi
S.a.,
Word sayfasına ayetleri kopyalayıp yapıştırmak için yardımlarınızı bekliyorum. Kopyalayabildiğim birkaç sayfa buldum lakin yapıştırdığımda harflerin yerleri ve şekilleri değişiyor. Mutlaka pratik bir yolu vardır. Zaman ayıranlara şimdiden teşekkürlerimle…


Cevap: Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek

fevziay
ve aleykumusselam ve rahmetullah
beylerbeyi kardeşim bende programı var ama boyutu çok uzun olduğu için buraya atamıyorum sana yardımcı olmam için istersen hangi ayatleri veya süreleri istiyorsan buraya yaz sana onları word sayfasına uyumla halde atayım.

Okudunuz mu?  Su altında ezan sesi duymak

Yanıt: Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek

Şema
سُورَةُ النَّاسِ

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ قُلْ اَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) اِلهِ النَّاسِ (3) مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) اَلَّذى يُوَسْوِسُ فى صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ (6)


Soru: Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek

beylerbeyi
S.a.,
Teşekkür ederim ilginize. Denedim Şem’a kardeşimin gönderdiğini ancak word de harfler uzayarak çıkıyor ve harekeler de belirsiz görünüyor, çıkış alırken başka olur bilemem. fevziay kardeşimin gönderdiği rapidshare e girip bir şey yapamadım. Word sayfasına uyumlu hali Şem’a kardeşimin gönderdiğinden farklıysa biraz daha zamanını istirham edeceğim. Kur’an-ı Kerim’in tamamının yazılı olduğu ve resim şeklinde kopyalayabileceğim bir formu olabilir diye düşünmüştüm ama yok sanıyorum. Çalışmam başladığında zamanınızı alacağım artık, hakkınızı helal edersiniz inşaAllah. Sure ve ayet numaralarını göndereceğim ilk denememde, çıkış sonrası devam edip edemeyeceğim ortaya çıkacak. Yanlış yapmamak adına şimdi sormam gerekiyor. Bu konudaki iletişimi isimlerinizi tıkladığımda gördüğüm mesaj gönderini mi kullanmalıyım?

Okudunuz mu?  Sevgililer Günü Kutlamak Caiz Mi?

hlsc.cam
kardeşim burada word için (2003,2007 dahil) eklenti var .aşağıdaki bağlatıdan eklentiyi kur.çok harika.

pardon linki unutmuşum.buyrun:kardeşim burada word için (2003,2007 dahil) eklenti var .aşağıdaki bağlatıdan eklentiyi kur.çok harika.
myquran.org/msword/


beylerbeyi
Quran explorer adlı sitede aradığım imkanı bulabilmiştim ve siz ilgilenen arkadaşlara ordan teşekkür etmiştim. Ola ki ulaşmamıştır diye geç de olsa burdan yeniden teşekkür etmek istiyorum… Zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkürler… Selamla…

Okudunuz mu?  Muska Ayna Bakışından Tersten Yazılı

kuran metni word

Bu kategoride yer alan Laf atana sövmekle günah mı işlemiş oluyorum ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuran-ı Kerimden ayetleri metinde kullanabilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.