Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Bisiklet Görmek

Rüyada Bisiklet Görmek

cakarta
S.Aleyküm. Rüyamda kuzenimin dayısının bisikleti var. Bisiklet çok büyük, yaklaşık 2 metre yüksekliğinde. Bir attan biraz daha büyüktü. Bizim evin aşağısındaki düz anayolda bisikletle yola çıkıyor. Bir ara bana bırakıyor ben de bisiklete biniyorum ama üzerinde zor duruyorum. Bıraktığında bisiklet yavaş da olsa yolda gidiyordu. Ben süremediğim için hızlanamadım.


Yorum: Rüyada Bisiklet Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yapmak isteyecekleriniz çevrenizdeki insanların aklına yatmayacak ve karşı geleceklerdir. Bu olmadık işleri yapma konusunda ısrarlı duruşunuz olacak. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Yorum: Rüyada Bisiklet Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm. Rüyamda; Kardeşimle bisiklet kullanarak bir yere gitmeye çalışıyoruz ve günlük güneşlik bir hava. O bisikleti biraz dikkatsiz sürüyor yani arabalara kırmızı ışık falan yanıyorken o ışık birden yeşile dönüyor ve ben durduğumda o durmayarak devam ediyor ama ışık birden yandığı için olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada bebek doğurmak

Neyse biz gideceğimiz yere giderken akşam oluyor ve trafik ışıklarında karşıdan karşıya geçmek istiyoruz, ışık yanıyor, arabalar geçiyor ve ışık tekrar kırmızıya dönüyor ve bu sefer biz geçiyoruz. Kardeşim geçtikten sonra ben geçiyorum ve geçerken arabalar yaklaşıyor, o yaklaşan arabaların arasından geçiyorum ve bir tane daha araba çıkıyor karşıma bir siyah jip tarzı ve ben de onun yanından geçiyim derken sağa kırıyorum ve o da kendine göre sola kırarak üstüme geliyor ve ben sola kırıyorum ve o da kendine göre sağa kırarak yine benim üstüme geliyor ve en sonunda ben de en kenara çekiyorum ve birkaç saniye durduktan sonra yoluma devam ediyorum.

Yoluma devam ederken ve konumum Çanakkale’deyken birden ondan 37 km. uzaklıkta olan Lapseki’nin Dalyan adlı küçük bir nasıl diyim beldesine buluyorum kendimi ve kardeşimi. Kardeşim yol kenarından giderken bense yolun ortasından gidiyorum ve bir sürü bisiklet arkamdan hızlıca geliyor ve beni geçiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada Bülbül görmek (İmam Nablusi)

Sonra bu yarış diye düşünüyorum ve vitesi en sona taktıktan sonra hızlanıyorum ve birçok kişiyi geçiyorum çok kısa bir sürede ve hatta en önde ben oluyorum. Yarışta şuradan dönülecek buradan dönülecek diye belirteçler ve yol işaretleri var. Oralardan döndükten sonra hâlâ birinciyim ve gidiyorum ve sonra kendimi birden araba yarışı oynarken buluyorum telefon ya da tablette ve bisiklet yarışında değil araba yarışındayım. Oynarken ve hâlâ birinci giderken telefona bakıyorum ve sevdiğim kız Instagram adlı bir sosyal paylaşım platformunda arkadaşlarıyla beraber ortak bir hesap açmış ama bu hesabı daha önceden açmış çünkü hesapta rüyanın ilerisinde anlatacağım bir hikaye vardı, hesap değişti tarzı.

Okudunuz mu?  Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

Neyse, ben o hesabın hikaye paylaştığını gördüğümde şöyle dedim: Dur bir dakika bakacağım. tarzı bir şey dedim sesim kısık bir şekilde. Yarışa döndüğümde bir çok kişi beni geçmiş ve ben de tekrar hızlanarak onları geçmeye çalışıyorum. Yüksek ve engebeli yollardan geçmeye çalışıyorum, arabayla uçuyorum ama sebepsiz yere değil, dağ gibi bir yerdeyken önüme bir engebe çıkıyor ve oradan direkt uçuyorum falan. Bu arada yarıştayken önümde bir kamyon ve bir sürü de siyah araba var, hem jip hem normal tarzı olan ve yokuş yukarı çıkıyoruz ve ben bu siyah arabaların arkasındayım ve vites değiştirerek bunların yanına kolayca geliyorum ve o siyah araba grubunun bir çoğunu geçtiğimde önümde bir tane siyah araba kalıyor ama onu doğru düzgün geçemiyorum çünkü önüme doğru kırıyor. En sonunda yokuşun sonuna doğru bunu arkasından yakalıyorum ve arkasından arabasını kaydırıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının sizi başı açık halde görmesi

Hani araba yarışlarında falan ya da polisiye filmlerinde falan oluyor ya arabanın arkasına kendi arabanın ön kısmıyla dokundurup hedef arabayı kaydıran, işte aynı onun gibi yapıyorum. İlk denememde herif arabayı düzelterek devam ediyor ama sonraki yaptığımda ise o kişi arabayla beraber uçurumdan aşağı gidiyor, ben de gidiyordum az kalsın ama sonradan düzelttim. Arabayı durdurdum ve sonra hemen devam etmeye başladım. Yarışın ilerlerinde dediğim gibi dağ tepelerinde engebeli yollardan falan uçuyoruz. Ben yarışta birkaç defa uçtuktan sonra son uçtuğumda arabayı düzeltemiyorum ve araba uçurumdan aşağı gidiyor ve oyun bitiyor benim için.

Neyse sonra sevdiğim kızın o bahsettiğim hikayesine bakıyorum ve hesabı değiştirmiş ve nasıl diyim, önceki sevdiğine karşı bir söz yazma, laf sokma hesabı yapmış ve birkaç tane de söz paylaşmış. Bu arada o hikayede eski sevdiğimidir artık bilmem ama bir kişinin fotoğrafını koyup üstüne o bahsettiğim söz ve laf veren yeni hesabının hesap adını koymuş.

Okudunuz mu?  Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

Neyse bu arada o açtığı yeni hesap canlı yayına geçecek ve ben de o canlı yayın linkini aramak için çantamı falan bir uğraş kurcalıyorum ve o linki bir kağıtta yazılı buluyorum ama daha önceden ben yazmışım.

Neyse en nihayetinde o kağıdı açtığım andan yani o davet linki bir kağıtta olup hatta daha doğrusu bir dosya içinde olup o dosyayı açtığımda sanki telefonmuş gibi direkt olarak canlı yayına gitti. İlk başlarda bir radyo gibi dinlerken

daha sonra o dosyayı açtığımda görüntüyü ise görebiliyordum. Sevdiğim kız konuşuyordu işte buraya hoş geldiniz benim ismim şu şu tarzında. Sesi keskin ve keskin olmayan bir ses arasındaydı ve ben de sesimi onun sesiyle kıyaslıyordum çünkü çok güzel gelmişti bana onun sesi.

Okudunuz mu?  Rüyada bayılmak ve ayılmak

Daha sonra canlı yayında sahneye iki yabancı erkek davet etti. Bu arada şunu söyleyeyim unutmadan, bu canlı tayın bir ödül töreni gibi bir şey ve sevdiğim kız sahnede konuşuyor ve şunu da unutmadan söyleyeyim ilk başlarda görüntü anime çizgi filmi tarzı bir şey ama sonra görüntüler normal haline döndü yani ilk başlarda sevdiğim kızı anime olarak gördüm ama sonradan düzeldi.

Neyse o davet ettiği yabancı kişileri davet etti ve yabacı kişiler konuşmaya başladı. Araya sevdiğim kızı da konuşmaya katarak devam etti yani bir ara konuşurken o kişilerden bir tanesi senin adın sevdiğim kızın adını söyleyerek bu mu dedi ve sevdiğim kız da ben ( kendi ismini söyledi ) değilim dedi ve sahnedeyken yuhlandı.

Daha sonra kardeşim yanıma geldi ve bana ne zaman gideceğiz dedi ve bende bilmiyorum dedikten sonra o da 5’te gidelim dedi. Ben de tamam dedim ve canlı yayına geri döndüm. Adamın teki konuşurken sevdiğim kızın kıyafetinden tutarak yanına getirdi ve ismini sordu ve ben o değilim dedi ve sahnede yuhlandı sevdiğim kız. Daha sonra ise rüya bitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Beşar Esad'ı öldürmek

Not – 1: Instagram adlı o sosyal paylaşım platformunda ya da sitesinde hikaye paylaşma özelliği şöyle; mesela bir yere gittin ve çok güzel, bir fotoğraf çekineyim dedin ve o platform üzerindeki kamera ile bir fotoğraf çekindin. Sonra o platformada sol üst köşede ayrılmış olan küçük bir alana dokunarak fotoğrafı o alana yüklemeyi ve herkese açık bir hâle getirmeyi sağlayan şeye hikaye diyoruz. Belki biliyorsunuzdur ama ben yine bir anlatayım dedim.

Not – 2: Rüyanın bir kısmında sevdiğim kızın anime olduğunu söyledim, o animeyken hiç sevdiğim kıza benzemiyordu ama sonradan görüntü düzelince benzemeye başladı.

Okudunuz mu?  Rüyada Baykuş görmek (İmam Nablusi)

Not – 3: Rüyanın bir kısmında sevdiğim kızın arkadaşlarıyla olan fotoğrafına bakmıştım ve arkadaşlarını o fotoğraftan silip sadece kendi fotoğrafını bırakmıştı o fotoğraf üzerinde.

Not – 4: Rüyada girdiğim yarışa ben isteyerek girmedim, sadece yarışıyorlardı ve ben de onlara katılıp onları geçmek ve biraz eğlenmek istedim.

Not – 5: Rüyada sevdiğim kızın sahnede konuştuğu o canlı yayının sol ya da sağ üst kenarında Rusya’ya ait olduğu yazılıydı, yani Rusya’nın amblemi vardı ve amblemin hemen altında da Russia yazıyordu.

Şimdiden teşekkürler.


Yorum: Rüyada Bisiklet Görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyalarını açık, sade ama öz ifadelerle ve ayrıntılara girmeden yazmanı rica ederiz. Gördüğün rüyanı anlatman yeterlidir. Aksi takdirde fazla uzun oluyor ve okumak, anlamak oldukça güç oluyor. Bu rüyan genel olarak aile ve çevrende yaşadığın sıkıntıların işaretidir. Tartışmalar, anlaşmazlıklar ve çekememezlikler meydana gelmesine ve bunlardan etkilenmeye tabir edilir. Diğer görüşe göre ise kısa zamanda parasal sorunların biteceği manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

Kayıtsız Üye
Slm aleyküm
Ben rüyamda bisikletin üzerindeyim sağ sol bakıyorum tren var mı yok mu diye karşıya geçtim sulak ve büyük bir tarlaya girdim üç beş insan vardı bana dediler ki daha fazla gitme büyük kanal var düşersin baktım kendi kendime evet diyorum büyük kanal var ve geri döndüm ama her taraf sulak yere baktım ayaklarım suyun içinde ve büyüyen sarı sarı otlar vardı sonra o insanlarla birlikte geldiğim yoldan geri döndük eve gittim ev bana ait değil eski pis bir yer dışarıda öyleydi eski bir mahalle bir odada sanki biriyle konuşuyorum ama kimse yok gibi odadan dışarı çıktım bir kız hemen yerine geçip oturdu ve bana güldü benimi dinliyorsun dedim bana baktı güldü
Bunun manası ne olabilir açıklarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada başına tuz dökülmesi ve şeytan kovalamak ve şeytanın yüksek kayalıklardan düştüğünü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bereketinin eksilmeyeceği, rızkının her daim bol olacağı, hiç kesilmeyecek olan gelir kapısına işaret eder. Aynı zamanda rüyan her geçen gün hayatının daha da güzelleşeceğine, maddi olarak da manen olarak da imrenilecek bir kimse olabileceğine işaret eder. Allah hakkıyla bilendir tabi.


Bisiklet, Kayisi

Bu kategoride yer alan Rüyada balkon görmek anlamı ve tabiri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Bisiklet Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.