Anasayfa
18 Şubat 2023, 15:38
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede kabus görmek

İstiharede kabus görmek

nikli
Selamun aleyküm herkese,
Üniversitede okuyorum ve hoşlandığım, ilerde evlenmek istediğim bir kız var. Kendi aklıma yatan, gayet edepli bir kız ve arkadaşlarım da benle aynı görüşteler. Allah’a da danışmak istedim bu kızla evlenmem hayırlı mı diye ve iki kez istihare namazı kılıp yattım. İlk gece rüyamda bir akrabam bana kızdı ve bırak bu işi dedi. İkinci gece ise sürekli kabus gördüm ve sabah çok huzursuz uyandım. Üzülmemek için bir daha kılmaya korkuyorum fakat kafama takılan asıl soru şu; kız gerçekten bana hayırsız olduğu için mi böyle rüyalar gördüm yoksa hayırlı ama daha zamanı gelmediği için mi? Çünkü asıl niyetim kızı tanımak için onla arkadaş olmak sonra evlenmek.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

Yorum: İstiharede kabus görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kişi hakkında hayırlıysa eğer bu sana kalbine verilecek his ile anlayabilirsin. Rüyandaki olaylar ile anlaşılmaz. Ayrıca zamanı var diye olumsuz çıkmaz. Hayırlıysa hayırlıdır ve huzur hissederek uyanırsın. yedi kere uyuduktan ve olumlu olumsuz hangisi daha fazlaysa ona göre hareket edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil göz görmek

Istihare kabus

Bu kategoride yer alan İstiharede tabak kırmak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede kabus görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.