Anasayfa
23 Temmuz 2023, 13:37
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında yolculuk yapmak

İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Ne olur
Hocam ben eşimle ayrılma aşamasındayım.Istihareye yattıgim 2. gün çocuğumla birlikte uzak yerlere trenle yolculuk yaptığimi gördum.Gece lavaboya kalkıp tekrar yatıncada Cumhurbaşkanımiz Recep T.Erdoganla tokalaşıp kısa bir sohbet ettiğimizi ve Erdoğana tavsiyede bulunduğum için bana yazılı tabela gibi bişey verdiğini gördüm.Rüyamın yorumunu acil yapabilirmisiniz.Hayırlımı değilmi.

Okudunuz mu?  İstiharede para görmek

Yorum: İstihare rüyasında yolculuk yapmak

Tohat
İlk rüyanızda gördüğünüz gibi uzun yolculuğa delalet ettiği gibi karakteriniz hakkında da bilgi vermektedir. Alçakgönüllü, yetinmeyi bilen, kibir sahibi olmayan, var olanla idare etmeyi bilen bir kimse olduğunuza işaret eder.
İkinci rüyanız ise en güzel rüyalardan biri olarak kabul edilmekte olup başarılarla dolu bir hayata ve huzurla dolu bir geleceğe delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan İstiharede tanımadığın bir erkek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında yolculuk yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.