Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Vefat eden birinin tekrar hayata dönmesi için dua etmek

Vefat eden birinin tekrar hayata dönmesi için dua etmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ibadetlerimi yerime getiriyorum ve en çok istediğim şey vefat eden tanıdığım tekrar dirilmesi. Sürekli bunun için dua ediyorum. Rabbim isterse, ol derse herşeyin olacağını biliyorum. Buna sığınarak dua ediyorum. Mümkün olabilir mi böyle bir şey yoksa boş bir umut için mi uğraşıyorum. Rabbim nasip etmeyeceği şeyi gönlümüze düşürmez diye düşünüyorum ben hep geri gelebileceğini umut ediyorum, hissediyorum. Benim için çok önemli bir konu kırmadan yorum yaparsanız çok memnun kalırım. Teşekkür ederim şimdiden

Okudunuz mu?  Kısa hadisler

Yorum: Vefat eden birinin tekrar hayata dönmesi için dua etmek

Omer-PC
Müminun Suresi (99-100) Nihayet onlardan birine ölüm gelince, Rabbim! Beni dünyaya geri gönderiniz ki, terk ettiğim dünyada salih bir amel yapayım der. Hayır! Bu, sadece onun söylediği (boş) bir sözden ibarettir. Onların arkasında, tekrar dirilecekleri güne kadar (devam edecek, dönmelerine engel) bir perde (berzah) vardır.

Okudunuz mu?  Gençlik nereye gidiyor?

Yorum: Vefat eden birinin tekrar hayata dönmesi için dua etmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Böyle bir şeyin imkansız olduğunu düşünüyorum. Sonuçta herkesin tek şansı var bu hayatta, bu diğerlerine haksızlık olmaz mı ? Bence ona hayır dualarında bulun ve cennette birlikte olmayı dile Rabbimden, bu daha hayırlı olur.
"Allah’ım sen bizleri bağışla, günahlarımızı affet. Bizleri cehennem/kabir azabından koru. Cennetine beni, ailemi, tüm sevdiklerimi ve tüm inananları dahil et ve orada Peygamber efendimize komşu olmayı ihsan eyle ya Rabbim"
Amin.

Bu kategoride yer alan Hristiyanlar Hz. Muhammed'e neden inanmıyorlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vefat eden birinin tekrar hayata dönmesi için dua etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.