Anasayfa
12 Mayıs 2021, 21:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kerbelaya gitmek

Rüyada kerbelaya gitmek

Edplt
Rüyamda eski erkek arkadaşımla kerbela ya ibadet etmeye gidiyorduk uzun zamandır görüşmüyoruz o Caferi mezhebine mensup ben Hanefi yim ilişkinin sonunda evlliliğimizde sorunlar olacağını düşündüğümüz için bitirdik rüyamda onunla evliydim ve kerbela ya ibadet etmeye gidiyorduk bir odanın içinde idik ben önce orada ibadet eden kadın ve erkekler vardı onlarla yalnızdım korkuyordum çarşaf giymiştim oradakiler tesbih çekiyordu sonra rüyada eşim olan erkek arkadaşım geldi beraber tesbih çektik veya ibadet ettik orayı tam hatırlamıyorum benim içime ferahlık geldi o geldiğinde uyandığımda sabah ezanı okunuyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Muhammed gördüğünü sanıp efendimizin yüzünü hiç görememek

Yorum: Rüyada kerbelaya gitmek

Tohat
Hayırlı bir rüya olmakla birlikte bir çok konuda güzel gelişmelere kapı aralanacağına işaret etmektedir. Umudunuzu kaybettiğiniz bir konun tekrar gündeme gelerek umutlarınızın yeşereceğine, sağlık sorunlarınız varsa son bulacağına, maddi imkanların istenen seviyeye geleceğine delalet ettiği gibi evlilikten umulanın en iyi ve hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  İstihareden sonra rüyada görülen krem rengi hayırlı mıdır ?

Yorum: Rüyada kerbelaya gitmek

Messo
Merhaba Son birkaç aydır güzel rüyalar görüyorum gece namazlarımda hançerlerim var arzu ettiğim içlerinden biri kerbelaya gitmek rüyamda gitmiş gelmiştim mahallemdeyim toplu bir kalabalık bana doğru geliyor yaşları büyük insanlar elimi ayağımı öpmeye çalışıyorlar izin vermiyorum O insanlara tek dediğim sizlerde oradaydınız neden böyle yapıyorsunuz Dedim.
BİR RÜYAMDA DA 5 6 ATLI İNSAN GÖRDÜM SİYAH PARTESÜLÜ BEYAZ SARIKLI HEYBETLİ AT KULLANIYORLAR BEN ONLARDAN SAKLANIYORUM İÇLERİNDEN BİRİ BENİ GÖRÜYOR KAMUFLAJ KİUADETİNDE SİVİL HALİMLE SELAM TEK-BİR VERDİM ÇOK SERT KESKİN BAKIŞLARI VARDI NEDEN BÖYLESİN GİT ADLARI KIYAFETİNİ GİYİN DEDİ KOŞARAK GİTTİM BENDE. VE ÇOK DALGALI AKILLARA ZARAR DENİZİN İÇİN DE BULUYORUM BOĞULMAKTAN KORKUYORUM AMA BİRŞEY OLMUYOR BANA YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM..

Okudunuz mu?  Rüyada kıblenin ters yönde olduğunu görmenin yorumu nedir?

Selamu aleykum bugünki rüyamı sizle paylaşacağım geceleri namaz kılarım icnde hacet namazı da var dualarım arasında mehdi as görmek niyetindeydim hep az önceki rüyamda sözde askerim ama sivilim aksam üstü 5 tane belki daha fazla yalan olmasın Atla insan geliyor siyah pardesü lü beyaz sarıklı şapka birinin yüzünü hiç görmüyorum beyaz pece gibi bir şey var ben bunlardan gizlenmeye çalışıyorum hizbullahcilar sandım içlerinden biri beni gorudm selam verdim bana dediki neden askeri kıyafetini giyinmedin zarar vermediler bize ben sonra koşa koşa üstümü giyinmeye gittim..Rüyamdan pek bir şey çıkaramadım aklıma gelen mehdi as takimi olabilir mi rüyamda kerbelaya gitmiştim Dondugum zaman insanlar elimden öpmeye çalışıyor izin vermiyorum yaşca büyükler dediğim tek şey sizde benle beraberdiniz yapmayın dedim yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada koyun sürüsü görmek

Yorum: Rüyada kerbelaya gitmek

Tohat
Merhaba. İlk rüyanın tabirinde makamının yükselmesi anlamındadır. Bu makam yüksekliği hem dünya için hem de ahiret için geçerli olan bir durum olup her iki durumda da güzel yaşantıya nail olacağına delalet etmektedir.
İkinci rüyanda ise içinde ne kadar istek ve dilek varsa hepsinin gerçekleşeceğine, umduğunu bulup hayallerine nail olacağına bunun yanı sıra sağlıklı olmaya, güçlü olmaya, maddi ve manevi olarak kudreti elden bırakmamaya, bolluk ve bereketin hayatında daim olmasına delalet etmektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada arapca nun harfini görmek sürkeli tekrar edillyordu

rüyada kerbelaya gitmek, rüyada kerbelaya gittigini gormek, rüyada kerbela gittiğini duymak

Bu kategoride yer alan İstihare yapılarak görülen rüya başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kerbelaya gitmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.