Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Güldürmek

Rüyada Güldürmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda okullar daha yeni açılmıştı. Eski sınıf arkadaşlarım çoğunlukta olmak üzere sınıfa doğru dar merdivenlerden çıkıyorduk. Yeni sınıf arkadaşlarımdan sadece bir kaç tane vardı. Ben merdivende 2 tane kızın hemen arkasından çıkarken daha sonra onların önüne geçerek çıkmaya başladım ve o ikisi benim eski sınıf arkadaşlarımdandı ve hatta bir tanesine 1-2 ve 3. sınıfta aşık olmuştum. Neyse, sınıfa çıktık ama sınıf bildiğimiz gibi değil sanki bir mobilya mağazası. Sallanan yataklar ve koltuklar, rahat koltuklar falan var ve herkes bir yere oturdu ama ben ayakta kaldım ve daha sonra geçen sene bizim hem sınıf öğretmenliğimizi yapan hem de matematik derslerine giren bir bayan hocamız vardı ve derse o girdikten sonra genel olarak herkese oturmasını söyledi ve ben de sallanan bir koltuk buldum ve oraya oturdum. Neyse, ilk önce benim şimdiki sınıf arkadaşım olan Umut adlı bir kişiye tatilinin nasıl geçtiğini sordu. Umut güldü ve bana baktı ama yanılmıyorsam cevaplamadı. Neyse, sonra hoca bana sordu ve ayağa kalktı. Ayağa kalktığı anda sarı saçlı, geniş yüzlü ve biraz da kalıplı bir erkeğe dönüştü. Gerçekte onu tanımıyorum. Neyse, bu sefer aynı soruyu bana sordu ama biraz değiştirerek ve şöyle dedi: "Dünkü pazar günün nasıl geçti?" dedi ve ben de ilk başta garip ve komik sesler çıkartarak sınıfı biraz güldürmeye başladım ve sonra cevapladım "VAllahi nasıl cevap verebileceğimi bilmiyorum, çok kritik bir soru sordunuz." tarzı komik cevaplar vermeye başladım ve bana soruyu soran kişi de dahil tüm sınıf olmak üzere çok fazla güldürdüm onları ve daha sonra rüya bitti. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Gözyaşı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada Güldürmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Vizyonu geniş bir kimse olduğunuza, rahat bir insan olacağınıza, başarılı olacağınız konularda adım atarak olumsuz durumları geride bırakabileceğinize ve bu sayede ferah bir yaşantı ile yolunuza devam edebileceğinize delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır tabi.

Bu kategoride yer alan Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Güldürmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.