Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kız Kuzen Görmek

Rüyada Kız Kuzen Görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda; sevdiğim kızın kuzeninin fotoğrafını gördümdü ve yanında birisiyle çekilmişti. Fotoğrafa ya telefondan bakıyordum ya da normal bir şekilde, kağıda basılmış halinden bakıyordum ama emin değilim. Normalde rüyam uzun fakat sadece bu tarafını hatırlıyorum. Teşekkürler.


Yorum: Rüyada Kız Kuzen Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir kimsenin fotoğrafını görmek hayra alamet etmez. Rüyada resmi görülen kişinin hayatı ile ilgili bir sorun yaşama ihtimali söz konusu olacağına delalet eder. En doğrusunu bilen Allahtır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada kesik koyun başı toplamak anlamı ne olabilir?

Yorum: Rüyada Kız Kuzen Görmek

18-Unexpected
Selamın aleyküm. Rüyamda sevdiğim kızın kuzeni ve ben ayrı ayrı yataklarda kalkıyoruz ve etraf karanlık. Daha sonra bizim evin tuvaletinde bulunuyoruz tuvalet bizim tuvaletimiz ama gerçekte olduğundan daha geniş, ferah, sade, temiz ve ayaklarımıza kadar sular altında ve bir oyun oynuyoruz. Oyunda kaybeden tuvaletin bir kısmını süpürür ve oyun böyle devam eder. Oyunu tam olarak anlatmadan önce bir ara oyundaki tüm karakterler değişti ve sevdiğim kızın kuzeni yerine benim şimdiki sınıf arkadaşlarım geldiler ve bir de bilgisayar öğretmenimiz var, o bize bir görev veriyor ya da ödev ve eğer yapmazsak bizi tehdit ediyor ama öyle sizi döverim tarzı değil daha kibar bir tehdit ve yanımdaki bir arkadaşım buna karşı çıkıyor. Ondan sonra ne oluyor tam emin değilim. Neyse asıl rüyama dönecek olursa tuvalette sevdiğim kızın kuzeni, kuzeninin bir tanıdığı bir erkek ve yanlış hatırlamıyorsam sevdiğim kız var ama sevdiğim kız bu oyuna misafir gelmiş gibi. Bir zaman sonra çıkıp gidiyor diye hatırlıyor gibiyim ve yanında annesi de olabilir. Dediğim gibi sevdiğim kızın olduğunu hatırlıyorum ama beynim bunu bana böyle göstermek istediği için orada gibi hatırlıyor da olabilirim yani rüyada sevdiğim kız yerine başka birisi olabilir oyundan çıkan. Neyse daha sonra ben tuvaletin yanına gidip af edersiniz tuvalet kağıdı ile popomu siliyorum ve o malum şey tuvalet kağıdında oluyor. Onu tuvalete atayım derken klozetten sekip yere düşüyor. Neyse daha sonra bu oyunu oynarken ben kaybediyorum ve sonraki oynadıklarımızda da kaybettiğim için acaba bunlar hile yapıyor mu diye düşünüyorum. Ondan sonra bunlara itiraz edip ben oynamıyorum diyorum. Ondan sonra onlar tuvaleti temizlemeden çıkamazsın tarzı bir şey diyorlar ve ben de sadece kendi yaptığım pisliği temizlerim diyorum ve kabul ediyorlar. Aynı zamanda da hafif sinirliyim. Ondan sonra elime bir tane büyük bir paspas geçiyor ve tuvalet sular altında, aslında tuvalet baştan beri sular altındaydı yani ayaklarımızı suların içine girecek kadar. Neyse tuvaleti temizlerken etraf birden değişiyor ve tuvalet olmaktan çıkıp bir mutfak gibi bir yere dönüşüyor ve yine aynı şekilde sular altında ama bu sefer biraz daha su ilave edip pislikleri öyle toplamaya çalışıyorum. Yani mutfağa biraz daha su boşaltıp pislikleri suda yüzdürerek kolayca tek bir yerde toplamayı amaçlıyorum ve yanımda da yine sınıfımdan bir arkadaşım var ve bana sorular soruyordu galiba, gerek oyunlarla olması lazım ve bazen benle normal bir sohbet gibi bir şey ediyordu ama kesik kesik ve kısa zamanlı aralıklarla. Aynı zamanda mutfakta başka sınıf arkadaşlarım da vardı ama birkaç kişi ve sevdiğim kızın kuzeni de orada olabilir. Mutfak ise bizim mutfağımız değil, geniş ve cam kenarında büyük bir cam ya da pencere bulunan büyük bir mutfak ama sadece lüks değil. Neyse ben pislikleri süpürürken rüya bitiyor. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında incir ve yağmur görmek

Not: Tuvalet taştığı için sular altında kalıyor olabilir.


Yorum: Rüyada Kız Kuzen Görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Tuvaleti taşmış olarak görmen hayatındaki sorunlara veya olabilecek sorunlara işaret eder. Bu aile içindeki gerginlikler olabilir, duygusal olarak kafa karışıklı yaşayabilir, maddi olarak sıkıntı içine girebileceğini gösterirken, tuvaleti temizlemiş olarak kendini görmen ise başındaki veya başına gelebilecek ufak veya büyük sorun olsa bile kendi kendine halletme yoluna gidecek, kendi işini kendin görmeye özen göstereceksin. Sorunların üstesinden gelerek maddi sıkışıklığı giderebileceksin, rahatlayacak ve huzur bulacaksın. Rüyan aynı zamanda bu rahatlamış olman ve temizlediğin durumun senin tövbe ederek günahlarından temizlenmene ve huzuru bu şekilde bulmana bağlayan alimler de vardır. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşın sizi satması, ekmesi

Tüvalet, rüyada kiz kuzen, Rüyada kuzen görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Kaburga Kemiği görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kız Kuzen Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.