Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:17
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek

İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek

Eyüp ensar
Selamın aleyküm arkadaşlar geçen ramazan başlamadan 1 hafta önce ben çok şükür namaza başladım bir kıza aşık olmuştum ondan başladım ama sonradan 1 hafta içerisinden rabbime olan sevfim arttı ve içten huşu ile Allah rızası için füzel bir şekilde kıldım. Herneyse 8. Sınıftım okul kapandı ben hala kızı seviyorum sevgilinin haram olduğunu bilmiyodum tabi tatilde araştırdkm fln öğrendim herneyse Allah’a dua ettim onla aynı lisede okumak için tatil bitti direk bizim karşı sınıfta çıktı aynı lisede. Tam unutcakken çıktı karşıma bide. Ben yine aşık oldum . Din hocası istihareyi anlatmıştı. Ben istihareyi yaptım kurallarına fln çok dikkat ettim rüyamda beyaz bir ortam bu kız geldi bana gülerek baktı lan ben bir uyandım böyle bismillah istiharem kabul oldu diye. Sevindimde Allahın sevdiği kuluyum galiba inşAllah öyleyimdir. Neyse lan ben daha 14 yaşındayım bu kızın beni sevdiğinden şüphe ediyorum göz göze geliyoruz hep ben mal gibi kaldım napıyım yaşım gelincemi söyliyim sevdiğimi şimdimi söyliyim yoksa.

Okudunuz mu?  İstiharede bebek görmek

Yorum: İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyanızda beyaz rengi görmüş olabilirsiniz bu bir nevi hakkınızda hayırlı olduğunu gösterse de istiharenin hakkı yedidir ve en önemlisi histir. Kalbe düşen his renkten önemlidir. Ayrıca Allah bizim günahtan sakınmamızı isterken ileride hayırlı olup evlenmek söz konusu olsa bile şimdiden günaha bulanmak için işaret vermez. Haramdan sakınmak en iyisi.

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında lezzetli yemekler görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.