Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Eşim başka kadınlarla konuşuyor

Eşim başka kadınlarla konuşuyor

Kayıtsız Üye
10 yıllık evliyim 2 de çocuğum var eşimle severek evlendim.esim 2 yıldır sanalda yabancı uyruklu bayanlarla yazisiyor..ilk yakaladigimda bı kızla yazışmalarını okudum cinsellik vs.yoktu normaldi ama ben asla böyle bişey istemediğimi söyledim tamam dedi görüşmem dedi affet dedi kabullendim sonrasında telefonunda sürekli geçmişi silmeler başladı kanitlayamadim ama aileme anlattım ne yaptı etti onları hata yapmadığınız ikna etti yuvami dagitamadim.enson Instagram’da bir yabanci kıza sen çok güzelsin çiçek gibisin falan yazmış resminin altına çıldırdım evi terk ettim ailemin yanına geldim ilkgunden koştu geldi yalvardı affet diye bu kaçıncı dedim beni sevmiyosan bosanalim bitsin dedim asla diyor çok seviyorum seni sensiz biterim diyor ama o taraftan da vazgeçmiyor kapa bütün hesapları diyorum kapamiyor..eşim normalde çok iyi bir eş ve babadır bizim için herşeyi yapar mutlu eder ama gel gör ki böylede bı sorunumuz var …vazgeçmiyor sanaldan ..benim yakaladiklarim bunlar kim bilir başka neler var bilmiyorum

Okudunuz mu?  Kadınlar adetliyken kenzül arş duasını okuyabilir mi ?

Yorum: Eşim başka kadınlarla konuşuyor

emrenazli
Allah sana sabır versin kardeşim. Şunu sen yapacak olsan var ya kocan döve döve atardı seni evden heralde. İşte Allah ‘ın kadınlarımıza verdiği merhametin kanıtı. Bence söyle bir daha olursa kesinlikle yüzümü göremezsin de. Sonra da serbest bırak çok karışmadan izle yine böyle bişiy yaparsa gerekeni yaparsın. Allah yardımcın olsun

Okudunuz mu?  Adetli iken ağda yapmak, kıl almak günahmıdır?

Yorum: Eşim başka kadınlarla konuşuyor

ixa
Allah sabır versin,sabredin..Yuvayı bir arada tutmaya çalışın lütfen,çocuklarınıza yansıtmayın..Allah’a bol bol dua edin ve asla büyü sihir,eve bağlama bilmem ne işlerine de bulaşmayın..Bu bahsettiğiniz problem eşinizin merak ve hevesine bağlı,yani eşinizin iradesine bağlı..Bu yüzden dua,eşinize hidayet vesilesi olabilir,ve lütfen aileniz dahil başkalarına anlatmayın,çünkü böyle şeyler çağımızın vebası gibi..Hesaplarını kapatması problemi çözebilir fakat daha da kötü hale de getirebilir.

Okudunuz mu?  Adet döneminde istek

Yorum: Eşim başka kadınlarla konuşuyor

Alettin ve
" Alışmış kudurmuştan beterdir" derler. Sen eşini aldatırken yakalamışsın, ya yakalayamadıkların!

" Affet" diyerek af dilemesine gelince: Hovarda erkek avcıdır. Onun avcı olması yuvasız olacağı anlamına gelmez.

Her hovarda erkek güzel ve iffetli bir eşinin olmasını ister; Lakin kendisi elin karılarının, kızlarının yanında gezer.

Okudunuz mu?  Hamura Katılan Malzemelerin Ekmek Üzerindeki Etkileri Nelerdir ?

Yani eşinizin size beni affet demesi bir daha o işi yapmayacağı için değil, sizi kaybetmemek içindir.

Aldatan erkekte genelde şu üç özellik bulunur.

1. Paralı ve kariyerlidir.

2. Yakışıklıdır.

3. Dili etkileyicidir.

Kadınların evlenirken erkekte aradığı 3 şey vardır.

1. Para ve kariyer.

Okudunuz mu?  Labioplasti Amelyati Hangi Durumlarda Caiz

2. Yakışıklılık.

3. Etkileyicilik. Yani dil.

Geçmiş olsun.


Kayıtsız Üye
Alettin ve rumuzlu kardeşin yazdıklarına harfiyen katılıyorum, evli bir erkek ve başka bayanlarla konuşuyor/yazışıyor. Fazla düşünmeye gerek yok sanırım. Süslü cümlelere kanmayı bırakın artık.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm kardeşim alışmış kudurmuştan beterdir. Sen yakalamışsın niçin evini terk ediyorsun . Gidecekse o gitsin. Birde sana yapmıyorum der. Senin güvenini kazandıktan sonra tekrar yaparlar. Sen yuvanı yıkma sabret. Bekle bir şey olmamış gibi devam et. Ama tartışmalara sebep olma. Seni aldattığı kadın bir gün baskı yapacak boşamanı ister. O zaman koçan senin suçun yokken bile bahaneler uyduracak yeri gelince sana iftira bile atabilir. Bundan dolayı sen sakin ve sabırlı ol. Evini terk etme. Kendisi mutlaka ele verir. Tellerini bilgisayarlarını kurcalama. Eğer devam ediyorsa taşkınlık yapacaktır. Etmiyorsa vicdan azabı çekecektir. Yalvarmasına falan kanma. O tür insanlar yalanı çok söylerler. Saygıda kusur etme. Bağırıp kalkma sen aldatıyon falan deme. O kendiliğinden birgün itiraf edecek. İşler iyi giderken mutluluğunuz devam ederken başaşıyla devam ediyorsa boşanacağım diyecek. Devam etmiyorsa senin iyi davranıp mutluluğunuz devam edecek. Aman kızım yuvanı yıkma evini bir daha terk etme. Allah gönlüne göre versin.

Okudunuz mu?  Zina yaptım ne yapmalıyım

esim internette kadinlarla gorusuyor, Karım aldatma, esim sürekli baska kadinlarla konusuyor

Bu kategoride yer alan Adetli kadının göbek ile diz kapağı arasından faydalanmak caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim başka kadınlarla konuşuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.