Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:15
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede biriyle tartışmak

İstiharede biriyle tartışmak

gcn
Selamun Aleyküm hocam,
öncelikle Türkçem için çok özür diliyorum, almanyada yasadigim için pek iyi Türkçe konuşamıyorum.
Bir kisinin benim icim hayırlı olup olmadigini öğrenmek için dün gece istihare namazına yattım fakat rüyamı nasıl yorumlayacagimi bilemedim. Rüyamda ablam, bir arkadaşım ve ben yemek siparişi etmiştik ve kapının önünde bize yemeği getiren adam ile tartisiyorduk.
Istiharede rüyaya mi yoksa rüya tabirine mi bakılmalı? Çünkü tartismanin rüya tabiri aslına hayırlı.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında ölümcül hastalık görmek

istihareden sonra insanin kendini nasıl hissetigi de çok önemli olduğu için bunu da paylaşayım:
Ertesi gün öğleyin kısaca 20-30 dakikaligina bir uzanmistim fakat tam uyuya kalmamistim ve son 10 dakikada kendimi o kadar iyi hissetim ki, böyle bir seyi daha hiç yaşamadım fakat o mutluluğu kalbimde degilde daha çok "kafamda" hissetim.

Okudunuz mu?  İstihare yaptım ama rüyamın anlamını bilmiyorum

Bana yardim edebilirseniz çok mutlu olurum.


Yorum: İstiharede biriyle tartışmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Bilindiği ve ifade ettiğiniz üzre istihare hisle yorulur. Fakat istihare uykusundan hemen sonra hissedilen his ele alınır daha sonra değil. Rüyada görülen olaylar üzerinde ise pek durulmaz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Bu kategoride yer alan İstiharede sevdiğinin sana bakarak güldüğünü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede biriyle tartışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.