Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

munise440
rüyamda birden seneler önce gittiğim ilkokulumdayım orada resim hocamı gördüm resim kurşuna geleceğim dedim oda artık resim yok olmuyor müzik kursu var ona başlayacağız falan dedi sonra ben okuldan çıktım yanımda bir kız yakın arkadaşımmış bende düşünüyorum artık kursa gitmem kendim evde resim çizerim falan diye düşünüyordum yanımdaki kız ilerdeki bir kıza ters ters bakmış falan sonra gidiyoruz bir bakkala giriyoruz ben kıza bana 1 tl verirmisin ben sana yarın veriyim diyorum 1 tane çikolata alıyorum 1 tanede böğürtlenli lökümlü çikolata alıyorum o kızın elinde de 5 tane tadelle var alıyoruz ordan çıkıyoruz birden az önce o kızın ters baktığı kız bakkalın önünde bizi bekliyor bende tartışmıyalım diye dua okuyorum sonra tartışıyoruz yanımdaki arkadaşla onların eve gidiyoruz birden ve kızın babası falan kızıma nasıl ters baktın falan diyor arkadaşıma sonra banabakıyor bu kızda çok havalı davrandı bana baba falan diyor ben sonra geriye doğru çıkıyorum ayağa kalkıyorum orada da uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

arifselim
Geçmişte var olan ve uzun sürecek olan dostlukların devam etmesi manasındadır. Bu dostluklar hem sevindirici ve hemde üzücü şeylere de vesile olabilir. Eğer bu rüya sana özel ve durumun bilinerek tabir edilirse belki daha isabetli bir yorum yapılabilir. Yinede hayırlısını dilemek rüya için yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Uzay Gemisi Görmek

Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bir eve Misafirliğe gidiyorum.sonra oradaki kadınla arkadaş olmuşum öle gitmişim ama haberim yok.arkadaş olduğumuzdan daha sonra bir bakıyorum.bizim köylüymüş meğer ama ben tanımıyorum.sonra ailesi beni soruşturuyor ben onlara anne babamın adını soluyorum.sonra evet bizim komşu onlar akrabalar diye beni seviyorlar. ne olur bir rüyamı yorumlar mısınız ben İzmir’den gül

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak

Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Tohat
Hayırlı günler. Cevrendekilerle özellikle komşularınla arandaki ilişkilerin iyi seyirde ilerleyeceğine, onların da sana karşı davranışları iyi komşuluk ilişkisi dahilinde olabileceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada uçak kazası görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.