Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada doğum günü görmek

Rüyada doğum günü görmek

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda birkaç arkadaş ve sanırım kuzenlerimde vardı otel tarzı bir yere gidiyorduk orada vakit geçiriyorduk sonra bir arkadaşım arıyordu sevdiğim kızı gördüğünü ve onunda buraya geldiğini söylüyordu bende ona benim doğum günüm olduğunu ve ismimi söylemesini rica ediyordum ben heyecanlı heyecanlı beklerken yanımdaki arkadaş bilerek o konu hakkında yalan söylüyordu ben biraz sinirleniyordum dışarı çıkıyordum karşımız bir restorandı birkaç arkadaşla beraber dolanırken restoranın önünde sevdiğim kız oluyordu arkasından bağırıyordum arkasını dönüyordu ve koşa koşa oraya gidiyordum merdivenleri baya hızlı çıktığım için birkaç kez düşme tehlikesi yaşadım kızda gülmüştü yanına gidince hem şaşırmış hemde gülüyordu doğum günüm olduğunu söylüyordum oda doğum günümü kutluyordu sarılmak için izin istiyordum sarılıyorduk orada sonra beni içeri götürdü 2 arkadaşı daha vardı ama yanlış hatırlamıyorsam 2 arkadaşıda ünlüydü onlarla selamlaştıktan sonra masanın yanında fotoğraf çekiliyorduk ve orada mutlu bir şekilde uyanıyordum

Okudunuz mu?  Rüyada down sendromlu çocuk görmek

Yorum: Rüyada doğum günü görmek

arifselim
Aleykum selam. Bir rüyanın isabetli bir tabiri için kişiye özel yapılması gerekir. Genel olarak bu rüyan hayırlıdır. Rüya sahibini sevindirecek gelişmelerin meydana geleceğine, beklenmedik güzel sürprizlere ve hayırlı bir döneme tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Derviş görmek (İmam Nablusi)

Sürpriz Doğum günü

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben Sibel rüyamda hoşlandığım kişi bana süpriz Doğum günü kutlaması yapıyor yanında annesi var ve ben çok sevinip şaşırıyorum bana derin derin baktığını hissediyorum uyandığımda bile etkisini hissettim sonra uyandım tekrar uyuduğumda bu sefer annesinin yazlığındayım yanımda ablam var denize girip geldik duş aldım sonra annesi bana elime ıslak kilim verdi bunu komşuya verir misin dedi bende tamam diyip götürdüm verdim ama dönüşte evi bulamıyordum kayboldum komşuya gidip nasıl gideceğimi sordum oda burdan git dedi sonra yolda annesini gördüm beni ararken biriyle konuşuyordu yorumlarsanız sevinirim uzun oldu kusura bakmayın

Okudunuz mu?  Rüyada Duvak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada doğum günü görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İlk rüyan hayırlara vesiledir inşAllah. Mutlu olup sevinç duyacağın bir havadis duyacağına işarettir. Bu durum yaşantını olumlu şekilde etkileyecektir.
İkinci rüyan senin kafa karışıklığı yaşadığına, bazı durumlarda netkararlar alamamana, kararsızlık yaşamana sebebiyet veren zihin yorgunluğunun belirtisi olarak tabir edilir. en doğrusunu bilen Allahtır.

Bu kategoride yer alan Rüyada diş kırılması kopması düşmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada doğum günü görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.