Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bal kabağı görmek

Rüyada bal kabağı görmek

Serapnur
Selamün Aleyküm rüyamda bilmediğim bir yerdeyim birinin tarlasından ve bahçesinden bir şeyler alıyodum ama onları hatırlamıyorum.hatırladım bal kabağı topluyordum.yanında bir erkek çocuk vardı bir kaç tane ona verdim bir yer söyledim oraya bırak diye tamam değip gitti.sonra arkasından ben bir kaç tane daha topladım.çocuğu gönderdiğim yere gittim.3 tane kabağı sepete bıraktım eve götürmek için ve çocuğada sana verdiklerim nerde dedim bilmiyorum der gibi umursamaz davrandı.rüyam orada bitti.rüyanın hayır ile yorumlar mısınız.teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Kemer görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada bal kabağı görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok güzel, çok hayırlı ve çok berekete işaret bir rüyadır. Rüya sahibinin işlerinin açılmasına, kazanmasına, bereketin artmasına, borçları var ise ödemesine ve rahat bir hayata kavuşmasına işaret olarak tabir edilir. Hayat elbette rüyalardan ibaret değildir ve bu sadece bir rüyadır. Hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kahve görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada bal kabağı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba , rüyamda çocukluğumun geçtiği mahalledeyim ama rüyamda orada yaşıyorum bahçemde bir sürü bal kabağı var yanında yine büyük bir sebze var ama onu hatırlamıyorum , ben tam kabakların yanındayım , dayım benden bı tane kabak istiyor bende çok isteksiz bir şekilde büyükçe bir kabak veriyorum bir de bakıyorum dayım herkesten bir kabak almış bir sürü kabağı var , şaşırıp ayipliyorum varken niye istiyo diyorum, ordan yengem balkondan sesleniyor dayıma kızıyor benden kabak aldığı için bende yüz ifadesiyle boşver diyorum " kızıyor çünkü maddi sikintidayiz onu biliyir ben o kabakları satıp para kazanicakmisim. Bir tanesi bile çok kiymetliymis icten içe ona kabak verdiğim için çok kızıyorum ama dayım olduğu için bir şey diyemiyorum . Birde tam hatırlayamıyorum ama unla birşeyler yapıyordum ama net bir şey hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kasırga görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada bal kabağı görmek

Tohat
Merhaba. Hayatını iyileştirecek, dingin, mutlu huzurlu olmasını sağlayacak kaynakları elde etmeye işarettir. Hayatında ağız tadının iyileşmesi işin gerekli olan ihtiyaçların var olması demektir. Özellikle maddiyat yönünden rahatlamana delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada balkabağı görmek imam nablusi, rüyada bal kabağı görmek, rüyada bal kabağı görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada köprü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bal kabağı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.