Anasayfa
3 Ocak 2024, 9:53
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ifrit görmek

Rüyada ifrit görmek

Radyah
Selamın aleyküm hocam ben rüyamda 10 yaşında bir ifrit olduğunu bildiğim bir kız görDüm evin kolidorundan salona yarım duvardan geçmeye çalıştığında bedeninin yarısı içerde kaldığı için ben annem ve ablama bir ifrit yakaladım diyorum vahşice seviyorum çocuk olduğu için sonra tekrar aynı duvardan geçmeye çalışırken yine vücudunun yarısı dışarda kaldı ben onunla sohbet ettim gittiğinde burda olanları kimseye söyledin mi diye sordum babaanne anlattım dedi ne dedi dedim birdaha gitme dedi bana dedi niye dedim seni yerler dedi bana dedi bende doğru normalde seni başkası olsa öldürmesi lazımdı ama ben öyle biri değilim dedim ve bana gülümsüyordu ve ayaklar yerine ellerini benden çekinmeden ters çevirdi elimi tuttu ve bana teşekkür etti evimizin içinde dolaşıyordu ama hep bir korku hissediyorum sanki vahşi bir hayvan varda ne yapacağı belli olmazsa korkarsınız ya öyle bir korku bunun anlamı nedir kız çok tatlısı ve sevmiştim o da beni sevdi yorumunuz nedir

Okudunuz mu?  Rüyada İtfaiye görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ifrit görmek

arifselim
Aleykum selam. Cin veya ifrit görmek aynı manalarda tabir edilir. Bu şekilde görülse bile sana iyi ve dost canlısı gibi görünen biriyle kavga edeceğine ve sorunlar yaşayacağına tabir edilir. En doğrusu ise bu tür rüyaları hiç kimseye anlatmamaktır. Çünkü bunların genelde bir yorumu olmaz yada iyi bir şekilde tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Istakoz görmek (İmam Nablusi)

Ruyada ifrit görmek

Kayıtsız Üye
selamin aleyküm rüyamda yatakodamin kapisinda küçük bir erkek çocuğu görüyorum benim oğlumun kolundan tutup götürmeye çalışıyor eşimde o an yatakta uyuyor ona seslenip biri var burda diyorum gördüm evet ifrit o diyor bende o cinin sağ bilegini tutup iki kere döndürüp euzubesmele çekmeye çalışıyorum ama gitmiyor çok korktum

Okudunuz mu?  Rüyada İp İle Aşağı Sarkmak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada ifrit görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya için ancak kabustur diyebiliriz ve başka bir yorumu biz yapamayız. Zaman zamanda olsa benzeri rüyalar görülebilir. Allah’a havale etmek ve hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada ifrit gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada ikaz edilmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ifrit görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.