Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada içine ruh girmesi

Rüyada içine ruh girmesi

Kumsal34
Hocam rüyamda içime bir şey giriyordu böyle bir ev var onun altında boş bir büyük süs havuzu var bir şekilde yaz vakti onun içine giriyoruz ama derin bir de havuz sonra su dolmaya başlıyor normalde yavaş dolar çok hızlı doluyor sonra bir köpek var içinde o da orda kenarda sıkıştı sonra birden insan gibi balıklama atlamakta başladı önümüze ve her atladığı yerse kırmızı halka olup geçiyordu sonra bir kaç kere yaptı bunu sonra da köpek en tepeye zıpladı ayaklarıyla tırmandı çıktı gitti sonra biz de ordan çıktık kendimi tuhaf hissetmeye başladım dua okudum ama işe yaramadı sonra eve çıktık içimde bir şey olduğunu biliyorum beni kendi kendine yönlendiriyor odaya tıkıyor sonra anneme anlatmaya gittiğimde ise rüyada fotoğraf çekilecekken benim yerimde sadece bir siyahlık var ben yoktum sonra evde beni sürüklüyor bir havlu var ona bağlıyor beni ben çıkarmayan çalışıyorum ama olmuyor sonra çıkardım kemlara attım biraz uzanacaktım sakinleştim sonra tekrardan beni hareket ettirdi kendisi beni oraya buraya yönlendiriyor havluyu tekrar benim elimle alıyor ama ben bir şekild onu aşşağıua atıyorum sonra akşam vakti evden aşağı ipler asılıyor benim iplerde sallanıp aşağa düşürmeye çalışıyor içimdeki şey altta da amcam var kenarda içimdeki şey ne şekilden o ip kopmuyor ve bende düşmüyorum sonra sallandı sallandı kendimi aşağı ya attım ama ölmedim babama doğru koştum ve sonra uyandım bu ne demek oluyor sizce

Okudunuz mu?  Rüyada inşirah suresi okumak

Yorum: Rüyada içine ruh girmesi

arifselim
Rüyada insanın içine ruh girmesi rüya sahibinin tehlikeli bir işe girişmesi manasındadır. Ancak bu gördüğün rüyan ise tabir edilebilecek bir rüya değildir. Bu tür karmaşık olan rüyalara yorum yapılmaz. Her ne kadar gören kişiyi etkilese de endişelenecek bir şey yoktur ve Allah’a havale etmek yeterlidir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada insan cesedi görmek

rüyada içine ruh girmesi, rüyada ruhun içine girmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada iftiraya uğramak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada içine ruh girmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.