Anasayfa
14 Temmuz 2023, 13:07
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kun fe yekun demek

Rüyada kun fe yekun demek

pınareylül
Selamun Aleykum arkadaşlarım sizden şahsım adın özel bir ricam var iki hafta önce üç rüya gördüm ve çok etkisinde kaldım internette tam olarak tabirini bulamadım ,ilim sahibi kardeşlerim yardımcı olursa çok sevinirim.İlk rüyamda eşimle yürüyoruz ve ben eşime inanılmaz aşık hissediyorum eşim bana yüzük almak istiyor ben ise isimlerimiz yazılı olduğu kolyede almasını istiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada 3 diş düşmesi

sonra yolda yürürken karşıdan kötü olduğunu hissetiğimiz biri geliyor ve eşim beni korumak için bana sarılıyor bunu gören yaşlı hacı bir amca bizi yanlış anlıyor ve kızıyor sonra ben bu amcanın yanına gidip sen benim günahımı aldın nasıl doğrusunu bilmeden suizanda bulunursun Peygamber Efendimiz (SAV) bile yatakta bile görsen şahidin olması lazım diyor diyorum ve o anda kendimi kabenin kapısında buluyorum o kadar güzelki kapıya dokunuyorum üzerinde yazılı ayetlere bakıyorum kafamı çevirip kabenin örtüsünü görüyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ağlamak ne demek

sonra sabah ezanı ile uyandım.İki üç gün sonra rüyamda kendi apartmanımın önündeyim apartmandan bir kaç kişi tamirat işiyle uğraşıyor onlara bakıyorum sonra bir anda herkes kaybolıyor ve hava simsiyah oluyor eve girmem gerektiğini düşünüyorum az ileride yüzünü göremedğim simsiyah bir adam bana bakıyor hemen apartaman giriyorum girişte yerde simsiyah peçeli yüzlerini göremediğim kadın çocuk erkek 3-5 kişi oturuyor o kadar korkuyorumki elimi kalbime koyarak selam verir gibi onlara eyvAllah eyvAllah diyerek onalara sırtımı dönmeden geri geri yürüyerek asansöre biniyorum ve korkudan acele ile düğmelere basıyorum korkuyla uyandım.

Okudunuz mu?  İstiharede kar görmek

bu rüyadan bir hafta sonra rüyamda kendimi bir ayna karşısında görüyorum ve sürekli bir ayeti hatırlamaya çalışıyorum sonra o ayetin KUN FE YEKUN olduğunu hatırlıyorum ve sürekli onu tekrar ediyorum yanımda kim olduğunu bilmediğim yüzünü görmediğim biri var ona dönüp diyorum ki bak bu ayetin anlamı Allah"Ol deyince olur.diyorum yine sabah ezanı ile uyanıyorum.lütfen yardımcı olun aklımdan hiç çıkmıyor Kabenin kapısı ve ayetler .

Okudunuz mu?  Rüyada Büyü Kitabı Görmek

Yorum: Rüyada kun fe yekun demek

arifselim
Aleykum selam. İlk gördüğün rüyan hayırlıdır ve eşinle aranızın iyi olmasına, muhabbetin artmasına ve eğer var ise sorunlarınızın geçeceğine tabir edilir. Diğer rüyan ise, gerçek hayatta da bazı korku ve endişeler yaşamak olarak açıklanabilir. Son rüyan ise, maneviyatın güçlü olmasına, Allah’a tevekkül edilmesine ve işlerini daima Allah’a havale edilmesi ile huzur içerisinde olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Kıbrıs'a gittiğini görmek

Yorum: Rüyada kun fe yekun demek

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar dilerim.sürekli aklımda olan ama kimseye sarmasığın bir rüyamı size danışmak istiyorum.yaklaşık iki ay oluyor ve eşimle aramız iyi değil.bu sebeple şüphe korku ve içimde sıkıntı dolu günler geçiriyorum.bu sebepten her gece yarısı zikir ve esmaları ağlayarak okuyorum.ve uyuyorum.bir 20 gün önce rüyamda kun feyekün yazan bir kağıt gördüm. Yalvarıyorum anlamı nedir. Allah razı olsun şimdiden.

Okudunuz mu?  Rüyada Kiracı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada kun fe yekun demek

Tohat
Hayırlı günler. Her şeyin Allah’ın elinde ve muradına olduğuna, o isterse her şeyin mümkün olduğuna, ol derse olacağına işarettir. Kendi sıkıntıların için ettiğin dualardan sonra tevekkül ederek sonucu ve hayırlısını Allah’a bırakmak gerektiği yönündedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Kötü ve korkunç rüya görmemek için hangi dua okunur (güzel rüya görmek için okunacak dua)

rüyada kunfeyekun gormek, rüyada kun fe yekun okumak, kün fe yekün ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Rüyada birinin ellerini kınalı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kun fe yekun demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.