Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

İsimsiz85
Selamün Aleyküm herkese. Rüyamda yüz yüze hiç tanışmadığımız ve sadece sosyal medyada ekli olduğum biriyle sevgili olmuşuz elele tutuşuyoruz ve yanağından öpüyorum onu. Bilmediğim bir yerdeyiz ve önümüzde tepeli ve çukurlu bir yol var onu geçip gideceğimiz yere gidiyoruz. O yolu geçerken bir de tenis kortu geçiyoruz kortta bir suru tenis topu ve o topları atan makinalardan dolu ama bir kort için fazlaca makina ve top var. Bir ara kendi erkek kardeşim de dahil oluyor ama ona dair çok fazla bir şey hatırlayamıyorum ve hatta hemen çıkıyor rüyadan. Rüyamda mutlu hissediyordum acaba nedir anlamı? Yorumlayan hocamızdan şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalette çiş yapmak ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

arifselim
Aleykum selam. Genellikle bilinçaltı düşüncelerin herhangi bir şekilde rüyaya yansımasından kaynaklanan rüyalardandır denilebilir. Yinede sevindirici güzel gelişmelere, sürprizler yaşanmasına ve isteklerinin gerçekleşmesine işaret olarak yorumlanır. Daima görülen rüyanın hayrını dilemek yeterlidir ve daha doğrudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üvey Görmek (imam nablusi)

Rüyada Tanımadığın Biriyle Sevgili Olmak

nisnktlu
Rüyamda annemle beraber akşam saatinde misafirliğe gidiyorduk, misafirliğe gittiğimiz yer tanımadığım birinin, rüyamdaki sevgilimin eviydi. Annemle çocuğun annesi sofraya oturuyor, beraber yemek yiyorlardı. Biz başka bir odaya geçiyorduk. Çocuğun abisi cezaevindeydi ve odasının duvarlarında abisinin fotoğrafı vardı. Duvardaki bir fotoğrafın tam altına oturuyordum oda karşıma geçiyor, bir elinde siyah bir cisim tutuyor oynuyor, diğer eliyle de yanağımı okşuyordu. Odada aynı zamanda abi dediği biri daha vardı. O da tam karşımızda bizi izliyor. Çocuk karşıma geçmişti ya, o ara yukarıdaki fotoğrafa bakıyor sonra yüzüme doğru gülüyor. "Bilerek mi beni böyle abimin fotoğrafının karşısına aldın? Abimle bizim kaderimiz aynı, kaderimiz aynı" diyor ve tatlı tatlı gülüyor. Bende "Saçmalama" diyerek gülüyorum. Rüyamda çocuğun yüzünün sadece yarısını görebiliyorum. Annesinin yüzünü hiç göremiyorum, ama odada bizimle beraber oturan abi dediği insanın yüzünü tam olarak görüyordum. Daha sonra uyanıyorum, rüya akşam saatindeydi, uyandığımda da odamın içi kapkaranlıktı ve gerçekten ben neredeyim diyerek uyandım. Gerçek bir anı yaşamış gibi hissettim. Gerçekten çok etkilendim. Arkadaşıma anlattığımda "Rüyandaki çocuk bu muydu?" diyerek bir fotoğraf yolladı. Onun da abisi cezaevindeymiş, odasının duvarlarında abisinin fotoğrafları varmış, sürekli elinde tuttuğu siyah bir şey varmış, konu açıldığında "abimle kaderim aynı" dermiş sürekli, rüyamda yüzünü göremediğim annesi türbanlı bir hanımdı, annesi türbanlıymış. Çocukla iletişime geçtim,rüyayı anlattım senin hayatınla böyle benzeyen birşeyler var mı diye sordum, evet var dedi, oda rüyasında 4 gündür yüzünü göremediği bir kızın ona elini uzatarak gel dediğini, elini tuttuğunda ise uyandığını söyledi. Sizce neler oluyor, tabirleri nelerdir? İster istemez geriliyorum, bir yandan gerçekse çok mutlu olacağımı düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada telefon görmek

Yorum: Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak

Tohat
Hayırlı günler. Böyle rüyalar tevvafukla açıklanabilir. Hikmetini bir tek Allah bilebilir. Olumsuz bir yanı olmamakla birlikte he riii rüya için de hayatta elde edilebilecek kazanımlara işarettir. Evlenmeye, paraya, mutluluğa işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın biriyle sevgili olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.