Anasayfa
6 Şubat 2023, 10:37
sizden4
Abone

Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı

Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı

Ne olur
S.a.hocam.Utanarak yazıyorum.Ben uzun süreli şehir dışinda çalışıyorken eşim beni aldatmış.Aldattığı kişi dul piskopat kafayı yemiş biri,hiçbir üstün yönü yok.Kendisi itiraf etti.Pişmanlik ve vicdan azabından itiraf ettiğini söyledi.Hiçkimseye söylemedik.Eşimle 11 yıllık çok huzurlu sorunsuz bir evliliğimiz vardı,maddi manevi hiç eksiğimiz yoktu.Tertemiz ailelerin çocuklarıyız.Eşimde son zamanlarda bir anda çok değişiklik oldu.Maneviyatı yüksek kalp gözleri açık 2 bayana biri yatalaktı ,büyü olabilirmi diye gösterdim.Özellikle muska yazan parayla bakan kişilere göstermedim.Ikiside biz söylemeden eşimin yanlışını ve benim bunu bildiğimi anladılar.İkiside çok ağır büyü yapildığıni söylediler.Yatalak olan özellikle bana defalarca karın bunu kendi iradesiyle yapmamış, şuan bile kafası yerinde değil,kesinlikle boşama ,bu sizin imtihanınız,boşarsan mahvolursun kafayı bozarsin vs.dedi.11 senedir kendisinden hiç şüphem bile olmadı, bir çocuğum var, kendimi kandırmıyorum gerçekten çok huzurluyduk.Duyunca dunya başıma yıkıldı.O günden beri sanki ölü gibiyim.Adamı öldürmeyi bile düşünüyorum,ama emin olmak istiyorum eşim kendi iradesiylemi yaptı bu işi yoksa büyü etkisiylemi.Beni ayrılmak istemiyor diye düşünmeyin,istiyorum ama 11 yıllık güzel anıları mutlu hayatı, çocuğumu,aileleri kolay kolay silemiyorum.Benim sizlerden istediğim özellikle büyü ile bir insan böyle bişeyi kendi iradesi dışında yapabilirmi,bu iş büyü ile olduysa bu evliliği devam ettirmem dinen uygunmudur,bu bir sınavmıdır,sabretmelimiyim,boşanmalımıyim, lütfen bana cevap yazın Allah rızası için.

Okudunuz mu?  Işıkcılar cemaatini yakinen tanıyanlar var mı?

Yorum: Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı

İslamcı
Hocam çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Eğer öyle bir şey yapıldıysa sizin yakınınızda olan birisidir. Dikkat edin ve bol bol Allah’a sığının.


Yorum: Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı

emirhan uysal
Ve aleyna aleyküm selam.Ehl-i sünnet alimlerinden İmam Ebu Hanife, Ebu Bekir er-Razi, İbn Hazm, Ebu Cafer el-Esterebazi’ye göre büyünün aslı yoktur; hepsi göz boyamadan ve insanları aldatıp kandırmadan ibarettir.

Okudunuz mu?  İçki koklamak günah mı? ?

Yine kaydedildiğine göre, Ehl-i sünnet âlimlerinin bir kısmına göre büyü vardır. Bunlara göre, bazı kimseler riyazet, isimlerin ve rakamların özellikleri, efsun ve uzlet gibi yollara başvurarak, başka varlıklar üzerinde etki yapabilecek duruma gelebilirler.

Cinlerin kötüleriyle temas kurup onlar aracılığıyla olağanüstü şeyleri yaratan yine Allah’tır. Sihirbaz, büyüsüyle bir olayın sebeplerini bir doğrultuda düzenlemeye sevk eder. O isimlere ve rakamlara o özellikleri veren de Allah’tır. Böylece her işin fâili Allah olmaktadır.

Okudunuz mu?  Ben Sofi olmayı düşünüyorum. Bilgi verebilirmisiniz?

Böyle bir şeyin yani karınızın büyü yolu ile fiziki iradeyi etkileyen bir şey yapması ruh haline içindeki sıkıntıdan olma ihtimali vardır.Nitekim bu iradeyi büyü ile değiştirmeye de alimler olma payı vermiştir.Allah yardımcınız olsun.


Yorum: Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı

Kayıtsız Üye
Öncelikle Allah sabır versin mümkünse eşinizi bir rukyeciye götürerek üzerinde musallat büyü vs varmı diye kontrol ettirebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Evim cinli mi

Buyu

Bu kategoride yer alan Hırsızlık yaptığımı söylemeden helallik alsam olur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyü etkisiyle bir insan aldatır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.