Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

Misafirsalmel
Rüyamda iki tane yumurta dünyaya getirdim ve biri büyük biri küçük sonra yumurtaların içinden bebekler çıktı ama süretleri çok belli değildi çıkar çıkmaz büyük olanın ordan oraya koştunu gördüm ve sürekli yakalamaya çalıştım çok küçüktü birin ezmesinden çok korkuyordum küçük olan ise normal bir şekilde uyuyordu gördüm rüyayı yorumlayabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

Yorum: Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

arifselim
Bu rüya bekar kimseler için yakında evlenmesine, evliler için ise çocuk sahibi olacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise nefsine düşkün olmasına bu nedenle de zaman zaman zinaya yaklaşmasına veya yapmasına tabir etmişlerdir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması

Bu kategoride yer alan Rüyada Yüzünün Soyulması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.