Anasayfa
1 Nisan 2023, 5:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Çok şükür namazlarımı kılmaya çalışıyorum. Uzun bir süredir de sabah namazlarına da kalkıyorum. Önceden sabah namazından sonra ki rüyamlarımı yorumlardım kendi hayatıma göre ve çıkardı ama artık yorumlayamıyorum ve size sormak istedim. Yaklaşık olarak 2 yıl önce ayrıldığım sevgilimi gördüm sinema dayız ben arkadaşlarımla izliyorum o da aynı sırada erkek arkadaşı ve yanında bir kız arkadaşı ile ve eli kızın omzunda ben kötü oluyorum dışarı çıkıyorum kızla sevgili olduğunu düşünürken kız yanında ki diğer erkekle hoş olmayan bir samimiyet kuruyor ben bunu görünce seviniyorum. Şunu söylemek istiyorum normalde namazdan sonra görülen rüyalar daha farklı olur ama ben bu tarz rüyalar görüyorum bilmiyorum belki bilinç altı da olabilir ya da namazlarımı huşu içinde kılmadığım için mi görüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada terleyip atlet değiştirmek

Yorum: Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Büyük ihtimalle bu rüya o konuda ki düşüncelerinin rüyana bir yansımasıdır denilebilir. Bunun dışında ise rüya sahibinin üzüleceği ve canının sıkılacağı haberleri almasına işaret olarak yorumlanır. Bu sonuçta sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. Görülen rüyaların çoğu düşüncelerden ve etkileşimlerden dolayı görülür. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada tarla bahçe görmek

rüyada gormedigin birini gormek, rüyada canlı görmediyin birini.görmek, rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek diyanet

Bu kategoride yer alan Rüyada tuhaf kadın görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uzun zamandır görmediğin birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.