Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:04

Kitapsız demek günah mı

Kitapsız demek günah mı

Kayıtsız Üye
Espirisine karşıdakinin rahatsız olmaması kaydı ile Allahsız Kitapsız vs sözler söylenebilir mi
Arkadaşlar arasında arada bir ağzımdan kaçıyor Allahsız kitapsı diyorum lakin bunu ciddi bir mana da değil espirisine söylüyorum ve arkadaşım da bundan rahatsız olmuyor. Bu durumda benim Allahsız kitapsız demem günahmıdır?

Okudunuz mu?  Kerim ismi tek konulur mu?

Yorum: Kitapsız demek günah mı

vel Fecr
nasıl bu kadar rahat konuşabiliyorsunuz dehşete düşüyorum.
Allah kalbimizi ve dilimizi muhafaza etsin.

bir kişiye Allahsız kitapsız demek nasıl bir espri olabilir bana anlatabilirmisiniz ? resmen adama ateist diyorsun. gayri müslümanların bile Allah’a inanıyor.

Okudunuz mu?  Kız arkadaşa sarılmak günah mı

bir hadiste Rasulullah efendimiz sav;" iki kişiden biri, diğerine kafir dedikten sonra, oradan biri kafir olarak ayrılır buyuruyor."

bu şaka işini bırakmak gerekiyor, kişiyi farkında olmadan küfre bile götürebilir.


kitapsız demek günah mı, birine kitapsiz demek, Allahsiz kitapsiz ne demek

Bu kategoride yer alan Morgda bekletilen ceset nasıl kabir azabı görecektir? Kabir azabı var mıdır, varsa bu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kitapsız demek günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.