Anasayfa
18 Ağustos 2022, 1:44
missa08
Abone

Çirkinim diye evlenemiyorum

Çirkinim diye evlenemiyorum

Kayıtsız Üye
Ben 25 yaşında bir kardeşinizim ve çirkin olduğum için evlenemiyorum. Her türlü imkana sahibim. Araba, ev ve iyi bir işe sahibim. Bu yaşıma kadar 3 kıza çıkma teklifinde bulunmuştum ve her seferinde gülerek hayır demişlerdi. O günden sonra kendimi bu işlerden uzaklaştırdım. Çalıştım ve çabaladım. O zamanlar (18 yaşında) böyle şeylere kafayı çok takardım. Ve sonra kaderimde böyle bir şeyin olmadığını anladım ve o işleri bıraktım. Şuan 25 yaşındayım ve ailem evlenmem konusunda bana ısrar ediyor. Ben ise onlara olmayacağını söylüyorum. Biz 3 tane kız görmeye gittik ama boş döndük. Babası beğeniyor, annesi çok beğeniyor ama kızları beni beğenmiyor. Yani ben çirkinim diye bunlar oluyor. Zaten küçüklükten beri bana bunu hissettirmişlerdi. Bana kalırsa evlenmek zaten pek aklıma yatmıyor. Sorumluluk almak problem değil ama olmasa daha iyi olur diye düşünüyorum. Karakteri, iyi huylu birisiyimdir ama dış görünüşüm bu özelliklerimi pasif hale getiriyor.

Okudunuz mu?  İdrar ve büyük abdestten sonra gelen sıvı gusül gerektirir mi

🙂


Yorum: Çirkinim diye evlenemiyorum

Omer Faruk
Sevgili Kardeşim,

Erkek olarak senin tercihlerin nasıl O’nu yazmamışsın. Dolayısıyla bence sen de tercihlerini gözden geçirmelisin. Eğer İSlami anlamda bir yaklaşımın var çevrende iyi ahlakın ve islami tavırlarınla tanınıyorsan pek çok müslüman kız seni tercih edecektir. Bence sen de evlenmek için aradığın kızlarda ne arıyorsun bunu sorgulamalısın, selametle…

Okudunuz mu?  Peygamberimizin aile büyükleri kimlerdir

cirkin oldugum için evlenemiyorum

Bu kategoride yer alan Irkçılık yapmak haram mıdır? Bir ırkı aşağılamak ve hakaret etmek. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çirkinim diye evlenemiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.