Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:47
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Vahşet Görmek

Rüyada Vahşet Görmek

18-Unexpected
Selamın Aleyküm, rüyamda; Bir kulenin, okul olarak kullanılan bir kulenin kubbesinin yıkıldığını duydum. Televizyondan bunun yıkılışını tekrarını izledim ve aklıma Amerika’nın yapmış olabileceği kanısı geldi çünkü yer Suriye olarak geçiyordu. Neyse, kulenin yıkılışını izlerken herkes kaçışmaya başlıyor. Özellikle 1 kadın çok dikkatimi çekiyor, çünkü etekli ve açık giyinmiş ve elinde poşetler var. Kule yıkılıyorken herkes kaçışırken kadın normal normal hiçbir şey olmamış gibi yürüyor ama kule taşları etraftaki insanları öldürürken, kafasına düşerek, kadın da ne kadar yürüyerek bir şey olmamış gibi kaçsa da onun da başına büyükçe bir taş düşüyor. Taş, kadının belinden yukarısını koparıyor. Kule yıkıldıktan sonra o mekana gidiyorum ve ölüleri görüyorum, kanlar içinde ve kimisi kopmuş. Ayrıca ben ölülere bakarken sanki gözüm sansürlüymüş gibi o kanları göstermiyordu. Neyse, daha sonra Alper diye bir arkadaşım var ve ben ona şöyle diyorum: "O açık saçık giyinen kadın cehenneme gidecek." diyorum. Daha sonra Alper’le bir dönerciye gidiyoruz. Benim elimde zaten bir yiyecek olduğu için ben bir şey almıyorum ama Alper alacak. Dönerciye gittiğimizde 2 tane çocuk sıranın önünde ve onlar siparişi veriyorlar. Sanki çocuklar biraz telaşlı gibi çünkü bir defa arkalarına bakıyorlar. Sanırım otobüsü kaçırmak istemiyorlar. Neyse, ben elimdeki döneri yiyorum. Bana sen de istiyon mu falan diyorlardı ve ben de elimdekini göstererek bende var diyordum ayrıca yanımızda bir kişi daha vardı ama kim emin değilim. Neyse, sonra yanımdakiler ölüyor ve ruhları çıkıyor. O ruhlarla birlikte Allah’ı aramaya başlıyoruz. Bir ev hatta hotel gibi bir yere giriyoruz her taraf açık renkle boyanmış ve odaların arkasında da yanılmıyorsam hasta kişiler var. Allah’ı ararken odalara bakıyoruz ve olmadığını görüyoruz ve onun ölmeyeceği için seviniyorum. Allah yok gelmedi diye ya ben ya o ya da ikimiz bağırıyoruz. Sonra aklıma ya Allah gerçekten de yoksa diye düşünüyorum bir an için ve Allah affetsin birazcık seviniyorum. Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Yorum: Rüyada Vahşet Görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyada bu şekilde vahşet, ölüm ve yıkım görmek hayırlı değildir. Rüya sahibi için üzüntü, keder ve beklenmedik üzücü olayların meydana geleceğine işaret olarak tabir edilir. İnsan gördüğü olumsuz rüyaları mümkün mertebe hiç kimseye anlatmaması ve üstünde durmaması en doğru olanıdır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vekil Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Vahşet Görmek

Beyza yaman
Rüyamda bir okuldayız, ve bizi başka bir okul binası eski hastane gibi bir yere götürüyorlar. Bina çok uzakta ve biz kilometrelerce yürüyoruz. Vardığımız bina çok ferah ve geniş bir alan bize bir oyun oynayacağımız söylüyorlar. İki takıma ayrılıyoruz. Karşımızdaki insanlardan saklanıp onlara yakalanmadan onları vurmaya çalışıyoruz burası biraz karmaşık çünkü yüz yüze gelince de birilerini elinden kurtarmak için bir kaç kişi vurdum. Dah Sonr bizi oraya getirenler bizi başka oyunlarda sokuyor. Eski takımındaki insanları tanıyorum ve onlara siz, zorbalık yapıyorsunuz sizin gibi insanlarla arkadaş olmam diyorum. Daha sonra sınıf gibi bir yerde otururken eskiden beraber okuduğum ama samimi olmadığım bir arkadaşım kapıdan içeri girerken herkes uzun zaman görmediği için çok sevinip alkışlayıp ıslık çalıyorlar. Bende alkışlıyorum ve birkaç kişi bakışıp gülüşüyor bu harekete. Daha sonra oyunu tekrar oynamak için takımlara ayrılıyoruz oyun ilk başta kızlara erkekler olarak gayet masum başlıyor daha sonra oyunda maskeli simsiyah giyinmiş bir adam ortaya çıkıyor. Gelen arkadaşım sanıyorum ama değil. Bizi öldürmeye çalışan bir cani. Arkadaşlarımın yanına koşuyorum aşağıdaki cani evi taramaya başlıyor ve biz duvarların arkasına sallanıyorum. Duvarlar deliniyor arkadaşlarım birer birer ölüp yok oluyorlar. Daha sonra bu ortamın mutfağa benzediğini görüyorum. Yerde bir mazgal var kurşunlara kaçmak için oraya saklanıyorlar. Oraya nasıl girdiğimi hatırlamıyorum ama hocalar yukarıdaydı ve birden çığlık sesleri duyuyorum cani pencereden içeri girmiş direk bize bakıyordu. Mazgalın içinde çok savunmasızdık. Bir şekilde ordan çıkıyorum ve adamı bir şekilde yakalıyorum. Adamın karısı beliriyor ve diyorki Bu oyun bizim zamanımızda bir hocamızın eğlenme istemesiyle oldu. Eskiden masum bir oyundu kocam oynarken bu hale geldi diyor. Biz adamı öldürüyoruz ama her yer o kadar çok kandı ki adamın kanı beni rahatsız etmedi.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaprak Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Vahşet Görmek

Tohat
Birbirinden farklı tabirlere kapı aralayan ayrıntılarla dolu bir rüyaya sahiptir. Okul hayatına önem vererek gerçekleştireceğin başarıya, kendini geliştirip bilgi ve ilme merakını pekiştireceğine, çevrendeki birinin sürekli şakalar peşinde olan, dalga geçen, ciddi almayarak duygular ile oynamaya çalışan bir kişiliğe sahip bir kimseye işaret edip bu kimseye karşı dikkatli olman gerektiğine delalet etmektedir. Bunu dışında hayatını güzelleştirecek yeniliklere, yeni gelişmelere, sevineceğin başlangıçlara tabir olup dünya hayatını en güzel şekilde geçmesini sağlayacak olan iç ve dış huzura kavuşup ferahlayacağına, mutluluk bulacağın temelleri atmana ve bunlara vesile olacak gelişmeler ile karşılaşabileceğine, bir nevi beklemediğin bazı olayların sürpriz olarak vuku bulacağı bir döneme girebileceğine delalet etmektedir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yardım görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Vahşet Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.