Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Zorla kredi çektiriyorlar

Zorla kredi çektiriyorlar

zeze
Selamün aleyküm. Çok şükür isim var helal para bu zamana kadar babam kumar oynadı milletten borç istedi bazısı ödenmedi boğazımdan çok haram geçmiştir. Şimdi helal para elhamdülillah kazanıyorum her şeyimi beş kuruşuna kadar onlara veriyorum ama evimiz arabamız yok diyorlar zorla bana kredi cektirecekler daha kredi çekmeden bu günahı nasıl kaldiracagim diye düşünüp böyle gunahkari Allah affeder mi deyip namazlarımi bile kaciriyorum. Milleti begenmiyorsun ama kim faiz yiyecek senin gibi başında örtü var altında haram araba olacak diyorum kendime işe girdiğim için çok mutluyum işim çok güzel daha babamın binlerce borcu var az buz değil odeyemeyecegizde ben ne yapayım.. 🙁

Okudunuz mu?  Oruç tutamıyorum vicdanen rahat değilim ne yapmalıyım

Yorum: Zorla kredi çektiriyorlar

Omer Faruk
Kardeşim bu harama girme… Direnebiliyorsan diren… Hayat; iman, cihad ve ibadettir. Baban da olsa asla itaat etmeyeceksin.!


Yorum: Zorla kredi çektiriyorlar

zeze
İtaat etmemek için neler yapıyorum maaş kartimi verdim içinden bir yol parami alıyorum hergun bir laf çıkartıyorlar yok altın alıyorlar yok vadeli hesap diyorlar kredi kartı cikarttiralim diyorlar halimize çok şükür demiyorlar işe girmeden önce çok daha kötüydüm ele güne muhtaç oluyorduk şimdi diyorum şükür ise girdim kurtulduk diye bu sefer bu dertler geldi başıma birde 30 binlik araba için 100 bin odeyecekmisim 150 binlik ev için 450 bin ödeyecekmisim ben ne yapayım ne yapayım ben

Okudunuz mu?  Gusül abdesti almadan önce vücutta kanama

Yorum: Zorla kredi çektiriyorlar

Omer Faruk
Haram, helal belli. Annene babana kesinlikle itaat etmeyeceksin. Maaş kartını alıp kendin tasarruf edeceksin. Bu yaptıklarının ana-baba hakkıyla yakından uzaktan ilgisi yoktur. Bu krediler senin imzan olmadan alınamaz.

Bu kategoride yer alan Yöneticileri fakir olan milletler zengin olur;Yöneticileri zenginleşen milletler fakir olur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zorla kredi çektiriyorlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.