Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
missa
Abone

Eşinin parasıyla hayır yapmak

Eşinin parasıyla hayır yapmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm annem bu ay vefat etti. Eşimin emekli maaşıyla annemin ruhu için hayır yapmak istiyorum. Eşim emekli olmadan önce 1 sene çalışıp sigortasını ben yatırdım ve kendi tarlamdan tarla sattım emekli olabilsin diye. Şimdi ben eşimin parasıyla annemin ruhu için hayır işleyebilir miyim ?

Okudunuz mu?  Sağlık ve Afiyet Duası /Sağlık Duası (Arapça Türkçe)

Yorum: Eşinin parasıyla hayır yapmak

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Eşler arasında herkes kendi malında hürdür. Bundan dolayı eşten alınacak bir mal için onun rızası olması gereklidir. Eğer eşin sana malından harcaman için rıza gösteriyorsa bundan hayır yapabilirsin. Geçmişte yaptığın iyilikler ve sadakaları unutmalısın. Allah için yaptıklarını asla gündeme getirerek iyiliklerini heba etmemelisin.

Bu kategoride yer alan Nazar göz değmesi insanı öldürür mü? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşinin parasıyla hayır yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.