Anasayfa
16 Mayıs 2023, 23:20
sizden5
Abone

Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler

Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler

esra_1112
merhaba benden 3 yaş küçük erkek kardeşim kendisi reşit 19 yasındayken zevk için 3 yavru kediyi analarının yanında öldürmüş (bunu bize sonradan anlattı) ben tabi ki bunu duyunca kardeşimden tiksindim daha sonraları basına musibetler geldi 1,5 yıl sonra 4. evre mide kanseri teşhisi konuldu ve gırtlağa kadar metastaz yapmış çok ağrı çekiyor benim içimden merhamet etmek gelmiyor ailem başına beni zorla koyuyor hastaneye götürüp getiriyorum ama hayatım bitti hastanelerde dolaşmaktan antidepresana başladım.
Evden kaçmak istiyorum namaz kılamıyorum deli divane oldum ne yapmalıyım ?
Anne baba olarak görevlerini yapmayıp beni masa olarak kullanmaları beni deli ediyor. Benim kardeşimin üstünde böyle bir görev hükmüm olmadığını düşünüyorum. Benim evlenip çocuklarıma bakmam gerekirken bunu yaşamam normal mi?

Okudunuz mu?  Allah kabul etsin dedikten sonra InsAllah demek caizmi

Yorum: Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler

Türkiye06
ne merhametsiz taş kalpli biriymişsin kardeşin 4.cü evre kanser ve her yerine sıçramış. sen 4ncü evre kanser ne demek biliyor musun? acı çektiğinden bahsediyorsun birde. 4ncü evre kanserin tedavisi çok zor oluyor ve bir çoğu ölümle sonuçlanıyor. sen kocadan bahsediyorsun. kaçıyor mu koca? hiç mi merhametiniz yok senin de ailenin de ben 28 yaşındayım grip olsam annem kanser olmuşum gibi ilgilenir. ne biçim insanlarsınız ki ailen senin üzerine atıyor sen koca istiyorum bakmakla sorumlu muyum diye soruyorsun. kocasız kal inşAllah…

Okudunuz mu?  5 vakit namaz dışında başka hangi namazlar var ?

Yorum: Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler

mertjundullah
Eğer ki sen kardeşini yalnız başına bırakırsan; o kedileri nasıl annesinin yanında öldürdüyse, sen de kardeşini annen ve babanın önünde ölüme terk etmiş olup bir adım ona benzemeye adım atmış olursun. Onun yanında durmak istememen imanından gelen kedilere yaptığı canilikse kardeş hakkı adına beklemeye sabret, namazını aksatmadan. Ama eğer gönlündeki niyet dünyalık ve yalnızca evlenme isteğiyse o zaman sen kardeşinden daha vicdansızsın..

Okudunuz mu?  Kesin Doğru Bilgilermi ?

Yorum: Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler

esra_1112
ben 26 yaşında bir insanım kardeşim benden küçük olmasına rağmen küçüklükten bu yana bana şiddet uygulayan hatta dilim demeye varmıyor ama neyse ileri derece tacizlerde bulunan biriydi. Ben intihar aşamasındayım siz bana hakaret ediyorsunuz Allahınızdan bulun ne diyim

Okudunuz mu?  Hafızların kullandığı mushaf-kuran hangisi?

Türkiye06
taciz ediyorsa polise git o zaman hem dayak yiyorsun hem taciz ediliyorsun hem de hiçbir şey yaşanmamış gibi kardeşlik yapıyorsun sende de hata var.

Bu kategoride yer alan Uyurken ve uyanıkken mezi gelmesi ve ereksiyon hali başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kedi öldürdükten sonra başımıza gelenler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.