Anasayfa
12 Eylül 2022, 18:39
sizden5
Abone

Çok ağır bir günah işlemem beni dinden soğumama neden oldu

Çok ağır bir günah işlemem beni dinden soğumama neden oldu

Semazen2
Ben 13-14 yaşları altında bu arada erkeğim öz abim tarafından lanet olası kişi 16 17 yaşlarında bana daha zinanın ne demek olduğunu yeni yeni öğrenirken bunun günah olduğunu bilmiyordum galiba ve bana 13-14 yaş altında bana 9 10 11 defa zina etti erkek erkeğe yani bundan sonra ben pişman oldum fakat daha yeni öğrenmiştim Allahın lanetledğini bu lut kavmini bu yüzden kimseye diyemedim hergün karşı karşıya geliyoruz şu an 13 yaşındayım ve çok pişmanım ne zaman aklıma gelse kendimden nefret ediyorum neden kendim ona engel olmadım diye neyse af olurmuyum yoksa Allah beni lanetleyip kafir mi sayıcak ? aklımda çok büyük sorular var bilmiyorum ölsem de Allah beni affetse dioyr içim bir yandan da lanetleneceğim diye çok korkuyorum beni cehenneme atıcak diye çok korkuyorum lütfen yardım edin

Okudunuz mu?  Şehveti kırmak(kontrol etmek) için tavsiye?

Yorum: Çok ağır bir günah işlemem beni dinden soğumama neden oldu

Kayıtsız Üye
yaşın çok küçük. Böyle büyük hatalar senin yaşında çok yapılıyor. Bende 15 yaşında tüfekle kedi öldürmüştüm. ama şuan 33 yaşındayım ve kedileri her daim sevip beslemeye çalışırım. O yaşlarda böyle hatalar normal. bu olaydan ders çıkarman önemli. Küçüklükte yapılmış büyük hatalar ilerde yapacağın dağa büyük hataları engelleyebilir.

Okudunuz mu?  Dinimizde sevgili olmak diye birşey varmı ?

Yorum: Çok ağır bir günah işlemem beni dinden soğumama neden oldu

MehmetGGünel7
Kardeşim önce samimi bir şekilde o günahı yapmamak için tevbe et Allah şirk dışındaki günahları bağışlar şeytanın vesveselerini kafana takma vaktin olduğun zamanlar namazını kıl dinini tanımaya çalış sana istersen yardımcı olurum bende senin gibi günahlar işledim ama dinimi oğrendim artık manevi olarak çok rahatım.işlediğin günahta seni kafir etmez sadece çok büyük günah işledin samimi bir tevbe et inşAllah günahın affolur.

Okudunuz mu?  İstemeden Dinden Çıkarsak Nikah Bozulur mu?

Kullandığın herhangi bir sosyal medya hesabı ya da mail adresin varsa sana bir kaç tane hoca ve islami site önerebilirim

Bu kategoride yer alan Evde cemaat olmak için en az kaç kişi olmalıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok ağır bir günah işlemem beni dinden soğumama neden oldu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.