Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

İnsanları şeytan gibi gösteriyorlar demek günah mıdır ?

İnsanları şeytan gibi gösteriyorlar demek günah mıdır ?

MehmetGGünel7
Bugün bir film izlerken filmdeki karakterlerden biri korkunç hareketler yapıyordu bende yönetmen karakteri şeytan gibi göstermeye çalışmış dedim müslüman birine şeytan demenin günah olduğunu biliyorum benim söylediğim ifade günah mıdır ?


Yorum: İnsanları şeytan gibi gösteriyorlar demek günah mıdır ?

arifselim
Her ne kadar bunlar bir çeşit rol olsa da yinede böyle bir söz kullanmak doğru değildir. Bir daha kullanmamalısın. İnsan en değerli ve en şerefli varlıktır. Bu yüzden öncelikle insana saygı gösterilmelidir ve iman sahibi birisine ise ayrıca imanından dolayı hakkında dikkatli konuşulmalıdır.

Bu kategoride yer alan Medreseye giden bir cemaate bağlanmak zorunda mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanları şeytan gibi gösteriyorlar demek günah mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.