Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:50
Cenaze
Yönetici

Başsağlığı nasıl dilenir

Başsağlığı nasıl dilenir

Kayıtsız Üye
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz vefat eden bebeklerde taziye nasıl olur büyük biri ölmüş gibi mi yoksa farklı mı olur yardımcı olursanız sevinirim (ALLAH RAZI OLSUN)


Yorum: Başsağlığı nasıl dilenir

arifselim
Vefat eden kişi büyük olsun küçük olsun yakınlarına gidilir ve ona Allah’tan rahmet dilenilir ve başınız sağolsun Allah sabırlar versin şeklinde taziyeler sunulabilir. Şu fark var ki bebekler masumdur ve gidecekleri cennettir. Özellikle de teselli edecek ve derdini paylaşacak güzel sözler söylenerek acılarına ortak olduğu ifade edilmesi güzel bir davranış olur.

Okudunuz mu?  Musibete Uğrayınca İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun Demek

baş sağlığı nasıl dilenir

Bu kategoride yer alan Cenaze Kefenlendikten Sonra Yüzü Açıp Bakılırmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Başsağlığı nasıl dilenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.