Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek

Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek

Kayıtsız Üye
Önceden zina etmiştim. İlişkiye girmemiştim ama bazı şeyler olmuştu. Tövbe ettim ve namaza başladım sonrasında. Evleniceğim kişide bana ilişkinin başında her şeyi sormuştu öyle bir şey yaşadın mı diye. Bu kişi böyle şeylere çok önem veren bir insan. Şu son iki aydır da içimde sıkıntı var. Yalan söylediğim için huzursuz oldum ve her şeyi sonunda anlattım. Kızdı tabi baştan neden anlatmadın diye sonradan tövbe de samimi olduğumu görünce affetti. Ama içimde hala bir sıkıntı var çünkü ben bunu İslam konusunda bilgili birisine sorarak yaptım. Ama bazı yerlerde yaptığın günahı anlatmamak gerek yazıyor çünkü ahir zamanda kendine bir şahit çıkarırmışsın. Şöyle de bir hadis var ama bizi aldatan bizden değildir. Bu da aklıma takılıyor. Doğru mu yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Hz Eyüp kıssasının bize verdiği temel mesaj

Yorum: Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek

Kayıtsız Üye
En başta sorduğunda yalan konuşmak yerine anlatman gerekirdi, karşı taraf bu tarz işlere bulaşmamış bir kişi olabileceği gibi, kendi gibi birini de isteyecek biri olabilir, zaten bu tarz konulara dikkat eden birisi demişsin. Her neyse, sonuçta anlatmışsın ve seni affetmiş, kabul ettiyse sorun yok.

Okudunuz mu?  Cami ve müştemilatı

Yorum: Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek

Hatsune Miku
sen yine de doğruyu söyle peygamberimiz bize şüphesiz doğruyu söyler


Yorum: Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek

Omer Faruk
Kardeşim zaten söylemişsin, ahiret için ise Rabbim bağışlayıcıdır. Tövbe kapısı bunun için açıktır. Rabbim bir daha yanıltmaz inşAllah.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina ettiğini evleneceğin kişiye söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.