Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

Kuranda geçmeyen isim koymak günah mı

Kuranda geçmeyen isim koymak günah mı

Kayıtsız Üye
Nasip olursa bir kizim olacak miray nas düşündüm dinen bir sakıncası varmıdır.miray ismi kuranda geçmiyor.Allah katında bir sorun olur mu Kuranda geçen isimlerden mi koymak gerek.bilgi alabir miyim.


Yorum: Kuranda geçmeyen isim koymak günah mı

arifselim
İslam dininde verilen isimlerin kuranı kerimde geçmesi şart değildir. Ayrıca kuranı kerimde geçen her kelime de isim değildir. Buda çok önemli bir konudur. Örneğin ‘NAS’ bir isim değildir ve insanlar anlamındadır. Yasak olmasa da bu isim olmadığı için tavsiye etmiyoruz.

Okudunuz mu?  Nasıl ne zaman ve nerede Dua edilir?

bir isim kuranda geçmiyorsa

Bu kategoride yer alan Kocam beni sürekli aldatıyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuranda geçmeyen isim koymak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.