Anasayfa
5 Ağustos 2021, 14:22
Sohbet
Yönetici

Sevgilimden yalan söyleyerek ayrıldım?

Sevgilimden yalan söyleyerek ayrıldım?

nickimyok
Selamün aleyküm öncelikle ,eski sevgilimle daha önce bir çok kez ayrılıp barıştık ama bu sefer olur diye söz verdim. Bu son zamanda aklım başıma geldi diyebilirim. İyice düşündüm muhasebe yaptım. Seviyorum dedim,sevemedim onu. Bende ayrılmaya karar verdim en sonunda günaha giriyoruz diye. Daha sonra seni sevmiyorum dedim,hakkımı helal etmiyorum dedi bana. Ben ettim ne olursa olsun hakkımı ona. Sizce doğru mu yaptım yalan söyleyerek ayrıldığım için? Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Gençlerimiz Neden Namaz Kılmıyor ? En büyük Sebep : Zorlaştırma !!!

Yorum: Sevgilimden yalan söyleyerek ayrıldım?

Kayıtsız Üye
Onun hakkını helal edip etmemesi önemli değil. Zaten siz sevgili olarak günah işliyormuşsunuz. Allah seni kurtarmış o durumdan. Bir daha sevgililik işlerine yaklaşma. Tövbe et.

Bu kategoride yer alan Çocuğa isim vermek ve değiştirmek hakkında başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevgilimden yalan söyleyerek ayrıldım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.