Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:34
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada çocuğunun yüzünde ve ellerinde kırmızı benekler çıktığını görmek
Selamün aleyküm,
Rüyamı çok detaylı hatırlamıyorum ama hatırladığım kısmında 3 yaşındaki kızım uykudan uyanıyor. Ama yüzü ve ellerinin üst kısmı küçük kırmızı bebeklerle dolu. Uyumadan önce bir şey yoktu, şimdi ne oldu bu çocuğa diye düşünüyorum. Kızamık gibi bir rahatsızlık sanırım ama birden öyle olması beni şaşırtıyor. Yine de çok fazla panik olmuyorum. Sonra çocuğu okuluna götürüyorum hatırladığım kadarıyla. Ne olduğunu soruyorlar, anlatıyorum. Hayır olsun. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada zevk almak gusul

Yorum: Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

arifselim
Aleykum selam. Belkide bu rüya gören kişinin durumu göz önünde bulundurularak tabir edilmesi daha uygun olabilir. Yinede bu iki anlamda yorumlanabilir. Birincisi rüya sahibinin canını sıkacak olayların gelişmesi manasındadır. Diğer görüşe göre ise, çok kısmetli biri olmasına ve hayırlı gelişmeler yaşamasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

rüyada vucutta kuçuk kırmızı lekeler gormek, rüyada vücutta kırmızı lekeler görmek, rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada yaşayan birini ölü görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.