Anasayfa
28 Mayıs 2022, 3:35
missa01
Abone

Otizm hastası olan birine yalan söylemek

Otizm hastası olan birine yalan söylemek

HaMdaLı
Otizim hastası olan birine denk geldim iletişim kurdum ve sürekli benimle konuşmak istiyor fakat bilmediğimi biliyor muşum gibi yaklaşıyor ona bilmediğim söylediğimde üzülüyor bu durumda böyle hasta olan birine biliyorum demek onun iyiliği için yalan kategorisine geçer mi tabi bu akıl düşünce lakin bu durumun kuran ve sünnet çerçevesi içinde açıklaması olabilir mi … hayırla kalın jezekümAllahuheyr. ..

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebi islam hukuk kitapları nelerdir

Yorum: Otizm hastası olan birine yalan söylemek

arifselim
O hastayı da üzmeden ama yalanda söylemeden onunla iletişim kurmaya çalışmalısın. Çünkü yinede yalan söylemek caiz değildir. Elbette bu o hastayı üzebilirsin anlamına gelmez. Fakat bu tür psikolojik sorunlarda doktorların tavsiyelerine göre hareket etmek daha isabetli olur.

Bu kategoride yer alan Dinimize göre israfın zararları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Otizm hastası olan birine yalan söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.