Anasayfa
13 Ekim 2021, 12:12
aile
Yönetici

Eşimin bana yalan söyleyerek arkamdan işler çevirmesi

Eşimin bana yalan söyleyerek arkamdan işler çevirmesi

yorgun19
Selamün Aleyküm 6 yıllık evliyim bir kızım var ikinciye hamileyim. Benim en büyük sorunum eşimin yalan söylerek gizli kapaklı işler çevirmesi.

Maddi durumu iyi varlıklı insanlar değiliz ben ev hanımıyım eşimin tek maaşı ile geçiniyoruz. Fakat tüm bunlara rağmen eşim kendi ailesine evli olan abisinin ailesine gizli gizli paralar gönderiyor yatırımlar yapıyor bana da geliyor 13 bin kredi kartı borcum var iş yerinden 10 binin üstünde avans çekmişim diye dertleniyor. Halbuki ben müsrif bir insan değilim ailesine yaptığı harcamaları biz yapıyor gibi göstererek kemerleri sıkalım çok sıkışığız diyor. İnanın çoğu vakit cebimde evimde iki çocukla beş kuruşsuz kalıyorum ben istersem zar zor yüzsüzlük yapıpta ancak o zaman veriyor.

Okudunuz mu?  Cennette kadınlara gılman verilecek mi?

Ama annesine benden gizli 300 TL limitli kredi kartı çıkarmış mesela yeğenini bu sene dershaneye göndermiş yazın annesigilin köydeki evini yaptırıp içini dayamış döşemiş abisinin ev kirasını ev masraflarını yolluyormuş bir çok kez şuan da annesini bahara umreye yollayacakmış. Ben anlam veremiyorum artık kendi evine eşine çoluk çocuğuna gelince çok sıkışık oluyor para olmuyor bunlara bu paraları nerden buluyor.

Okudunuz mu?  Çok evliliğin şartları nelerdir?

Bu olan bitenleri de ben den gizli yapıyor tepki verdiğim zamanda ben çalışıp kazanıyorum karışma diyor. Eşimin böyle olmasının en büyük nedeni de annesi kötü kalpli bir ruha sahip olduğu için kadının kendi keyfi ve rahatından başka hiçbir şey umurunda değil ve bunun oluşması için de eşimi hertürlü dolduruşa getiriyor. İkinci çocuğa hamile olmasaydım en uygun zamanda boşanacaktım çünkü tahammül edemiyorum artık bu insanlara eşim de dahil fakat şuan elim kolum bağlı.

Okudunuz mu?  Bir annenin en önemli görevi Nedir?

Sabredeceğim bir süre daha. Ama ne kendimin nede yavrularımın hakkını asla helal etmiyorum evimin rızkını yiyenlere eşime de asla helal etmiyorum çünkü o da beni aptal yerine koyup yedirdiği için. Sizlerden fikir almak istiyorum sizce bu yapılanlar hak mı eşimin harcama yaptığı kişiler helal mi yiyor kaynanam o umreye helal yoldan mı gidiyor eşimin bana olan bu tutumu doğru mu?

Okudunuz mu?  Anne Sevgisi. Allah, dünyadaki sevgilerin en yücesi olan evlat sevgisini anneye verdi

Yorum: Eşimin bana yalan söyleyerek arkamdan işler çevirmesi

Ensar
Sizin bu duruma karşı öncelikle tahammül ve sabırlı bir durum sergilemeniz en güzel davranış olacaktır. Eşinizin bu yaptıklarını oturup tatlı bir dil ve üslupla konuşabilirsiniz. Eşiniz de muhakkak sizin için kötülük istemiyordur. Kişinin yapacağı en iyi sadaka ailesine yapacağı sadakadır. Kendisine bunlar iyi yolla anlatıla bilir.

Okudunuz mu?  Kıskançlık ve evlilik

Eşim bana yalan söyledi, kocam bana karsi gizlin isler ceviriyor

Bu kategoride yer alan Karı-Kocanın Birbirine Karşı Görevleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimin bana yalan söyleyerek arkamdan işler çevirmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.