Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
missa0
Abone

Sürekli aldatılıyorum ne yapmalıyım

Sürekli aldatılıyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
5 yıllık evliyim bir kızımız var ben kızımıza hamileyken kocam beni aldatmaya başladı hep yakaladım hep yemin etti yapmıycam diye ama yine aldattığını gördüm hemde 3 kızla birden konuşup görüşüyormuş 3 yıldır bu sefer kurana el bastı sizce inanmalı mıyım yoksa yine yapar mı

Okudunuz mu?  Bunada şükür demek

Yorum: Sürekli aldatılıyorum ne yapmalıyım

arifselim
Yine yapıp yapmayacağını biz bilemeyiz. Ama sen elinden geldikçe eşinin ıslah olması ve yuvanın selameti için gayret et. Eğer senin vasıtanla haramları terkeder ve ıslah olursa Allah sana iki kat sevap ihsan eder. Hem o ıslah olduğu için hemde yuvanı kurtardığın için. Allah yardımcın olsun.

Okudunuz mu?  Eşten gizli ikinci kadına yapılan imam nikahı sahihmi

Yorum: Sürekli aldatılıyorum ne yapmalıyım

Kayıtsız Üye
Aldatmayı alışkanlık haline getirenlerin çoğu buna devam ediyor. Cinsellik bağımlılığı olabilir, öyleyse bir psikoloğa gitmesi gerek. Eğer eşiniz buna devam ederse, siz de affetmeye devam ederseniz, ileride size hiç aldırış etmeden, affedip affetmemenizi umursamadan aldatması mümkün. Size şiddet uygulamaya kadar vardırabilir işi. Şimdiden önleminizi alın. Bozulan yeminleri çok gördük.

Okudunuz mu?  Haklarımız ve Sorumluluklarımız nelerdir öğrenebilirmiyim?

surekli aldatılıyorum

Bu kategoride yer alan Dinden çıkmış olmaktan korkuyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli aldatılıyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.