Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölümden korkmak

Rüyada ölümden korkmak

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda neredeyse her yere gittiğimde ölü kişileri görüyordum.arrık bugün herkesin ölecrğini yada benim öleceğimi hissediyordum.adamı öldürüp kelle kesip bana gösterenler vardı.ben iyice korkuyordum.bir yere giderken sürekli dua ediyordum Allahım beni affet tevbemi kabul et çok korkuyorum diye dua ediyordum.eğer şimdi ölürsem hesap veremeyeceğimi düşünüyordum en sonunda camiye gidiyordum zorda olsa orada refaha kavuşup eski halime dönüyordum

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birinin eve misafir olarak gelmesi

Yorum: Rüyada ölümden korkmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüyadır. Uzaktan alacağın müjdeli bir habere işaret ettiği gibi senin sağlıklı, kazancı bol, rızkı geniş ve bolluk bereket içinde olmana ayrıca Allah yolunda yaşayıp İslam’ın emir buyruklarına göre yaşantısını sürdürmene delalettir. En doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş annemi gördüm

Yorum: Rüyada ölümden korkmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda ölümden korkuyordum evimin içinde korkuyla koşuşturuyordum. Ben ne yapacağım ,nasıl olcak, melek göreceğim. Ölümden sonra nasıl olcak diye sorulardan dolayı korku içindeydim ve bianda kendime Allahtan korkma o en güvenilir. Onun yanına gidiyorsun niye korkuyorsun diyerek o an içim rahatlıyordu tüm korkum endişem gitmişti anında o an ölmek istiyordum ,hazırdım. Çok güzel bir rahatlamaydı o korkunun üzerine.

Okudunuz mu?  Rüyada oyun oynamak

Yorum: Rüyada ölümden korkmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Gerçek ile örtüşen bir rüya olup hakkında hayırlıdır. İçinde var olan bu korkuyu en iyi şekilde değerlendirmek ile imani noktada yükseleceğin, tövbe ederek günahlarından arınıp hak yolda temiz bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün geldiğini görmek

islami rüyada ölümden korkmak, rüyada ölümden korkmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş olan aile fertlerini görmek ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölümden korkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.