Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yeşil ot görmek

Rüyada yeşil ot görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler efendim.Sayfanıza bir arkadaşın tavsiyesiyle girdim. ana sayfanıza şöyle bir göz geçireyim dedim çok ama çok güzel şeylerle karşılaştım.ne mutlu bizlere ki böyle bir siteden haberdar olduk.hayatın kötü giden gidişatına karşı insanları aydınlatıp bilgilendirdiğiniz için ne kadar teşekkür etsek azdır.rüyama gelince.Ben rüyamda bir teyzenin yanındayım dışarıda bir yerde.teyzeyle sohbet ediyoruz orta yaşta biriydi.bana diyor ben senin için çok şey yaptım çok mücadele ettim ben tam konuşacakken boğazımda beni rahatsız eden bir şey oldu.ağzımı açtım boğazıma kadar ot var.serçe parmağım kalınlığında yeşil yenilenebilen bir ot.ağzımdan çıkmaya çalışıyor.bende elimle tuttum çekmeye çalışıyorum çeke çeke bitmiyor baya çektim boğulacağımı sandım ama hiçte öyle olmadı ağzımı açtım uzun bir süre çektim durdum sonra bitti gibi çok rahatladım az biraz ağzımda ve boğazımda kaldı onuda çiğneyerek bitirdim.o kadar rahatladım ki bir kuş gibi hafifledim.teyzeye rahatladım şimdi konuşabilirim dedim rüyam orada bitti.bu arada rüyayı yazan erkek mi bayan mı derseniz ben bir bayanım.Zaman ayırıp yorumlamalarınız için şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Yorum: Rüyada yeşil ot görmek

Tohat
Hayırlı günler. Faydamız dokunabiliyorsa ne mutlu bize. Rüyanı yorumlayacak olursak. Hayırlı bir rüya görmüşsün. rüyanın tabiri hem sağlıkla hem de bereket ile yorumlanır. Sağlıklı ve afiyette olacağın bereketin hiç eksik olmadığı bolluğun çok olduğu bir yaşam süreceğine, rahat bir ömür ile birlikte huzur bulacağını gösterir. En doğrusunu bilen Allah’tır elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yeşil ot görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler .rüyamda rahmetli annem bir torba dolusu yeşil ot toplamış kışlık için.annemi bizzat görmedim sadece torbayı gördüm kocaman bir çuval ve basına kadar çeşit çeşit otlar vardı bir çoğuda yenilebilirdi.bende dedim ah annem sevdiği otları da koymuş mutluydum hemde çok.rüyamı yorumlayabilir misiniz teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresi görmek

Yorum: Rüyada yeşil ot görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yeşil ot sağlık, sıhhat, esenlik, ferahlık, mutluluk, sevinç olarak tabir edilir. Çeşitli otların bulunduğunu görmen tüm bu güzelliklere nail olacağın hayatında karşılaşacağın gelişmeler ile hayatının her zaman daha iyiye doğru gidecek ve şükür edeceğin bir çok yönünün olacağına yönelik hayırlı bir rüyadır. Allah doğrusunu bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralama ve öldürme...

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm. Rüyamda köyümdeyim . rüyada hatırladığım kısımlar az. köyümdeki bir tarlada bir arkadaşım ve yanında tanımadığım bir kız daha var onlarla aramızda en az 10 metre var. onlar tarlanın biraz daha dikey olan kısmındalar ve tanımadığım kız arkadaşımın yanında duruyor. bu tarlada yeşilli sarılı bir karıştan uzun olmayan otlar var. herhangi bir ekin değil bunlar kendileri biten otlar ama düzler insan saçı gibi tane tane ayrıca kurulu yeşilli karışıklar. ben ve o arkadaşım bu otları tırpanla biçiyoruz. bir taraftan arkadaşa bunlar kısa değil mi nasıl biçeceksin diyorum ama bir taraftan da biçtiğimi görüyorum o da biçiyor. ona bunları saman balyası mı yapacaksınız diyorum ve o anda gözümün önüne bu sorduğumu canlandırır gibi sanki büyükçe bir saman balyası geliyor telle bağlı. tam hatırlamıyorum balyayı. bir vakit yerde oturuyorum oturduğum yerin yan tarafı toprağın altında insan eliyle yapılmamış bir boşluk var gibi ve sanki orada bir su var damla sesleri var gibi oluyor. bu kısım bana bir şey hissettirmiyor . neden böyle bir şey görüyorum onu da anlayamıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni bir ev ve yeni bir mutfak görmek yorumu nedir

Bu esnada yanımda imam olduğunu anladığım birisi elinde bir şeyler yazılı kağıtlarla yanımda oluyor. bu adam yaklaşık 15 yıldır vefat eden köylüm. imam onun hakkında bana anlatıyor ve elindeki kağıtlardan göstererek şu kısımları okurken çok rahat okudum ama dualarla ilgili kısma her geldiğimde hep unuttum bir türlü okuyamadım her defasında böyle oldu diyor. o bunları anlattıktan sonra vefat eden adamı ve oğlunu sinema izler gibi izliyorum o esnada . mefta oğlundan para istiyor o da morali bozuk zar zor istemeyerek veriyor parayı. adam biraz daha istiyor sonradan ama sanki isteme sebebi yalan dolu.
bulunduğumuz ortamda az önceki arkadaşım yanımda oluyor biraz sonra ve 6 7 li yaşlarımızla alakalı o tarlada yaşadığımız bir anımı anlatıyor tarlalar bembeyaz kar ve beni orada köpek kovalamış sanki bunu konuşuyoruz konuşurken tarlayı karlı görüyorum , sanki o ani izliyorum ben. eskiden böyle oldu falan şurası böyleydi burası böyleydi gibi konuşuyoruz ama konuştuklarımızı aynı zamanda sinema gibi görüyorum köpeği görmedim ama. arkadaşımın evinin olduğu tarlanın araba yoluna açılan ucunda mavi boyalı demirden bir kapı var garaj kapısı gibi o da önceden farklıydı şeklinde yine konuşuyoruz. geçmişle ilgili konuşulan ve mefta ile ilgili kısmı sinema gibi izledim sanki.
yorumlarsanız sevinirim…

Okudunuz mu?  Rüyada Yaprak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem madden bolluk ve bereketin işareti hem de kişinin kendi kişisel özelliğine işaret olan rüyadır. Tatminkar bir kimse olduğuna, aza kanaat edebildiğine, şükredebildiğine ve dolayısıyla artarak dev edecek olan rızkını delalettir. Karşılaşacağın sorunları kafanda büyütmek yerine çözüm odaklı olarak hareket edil halletmeye çalışacağına, rüya sahibini ve çevresini mutlu edecek hayırlı gelişmelere, işlere ve bu işlerden elde edeceği maddi ve manevi kazanımlara işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Bu kategoride yer alan Rüyada Yasin Suresini Okuduğunu Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yeşil ot görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.