Anasayfa
1 Ocak 2023, 7:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. hocam ben 14 yaşındayım ve bundan hemen hemen 2 yıl önce Rüyamda benim okuldaydık ben bu arada imamhatip e gidiyorum neyse hocam okuldaydık ama Akşamdı biz yemek yiyorduk teneffüs tü bir anda elektirikler kesildi ve bizi bir odaya aldılar bir öğrenci (yaşı büyük) kamera kayıtlarından gökten bembeyaz bişey indiğini gösterdi Artık ya top şeklinde idi yada kitab. hocam tabiri nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada hediye almak

Yorum: Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi

arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanı ayrıntılı tabir edemeyiz ama yinede hayırlı bir rüyadır. Gökten beyaz veya bir ışığın indiğinin görülmesi gerçekte de güzel ve sevindirici hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret olarak tabir edilir. Bu sonuçta bir rüyadır ve herhangi bir şeyden etkilenerek dahi görülmesi mümkündür. Sende hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada göze siyah kalem çekmek

rüyada top seklide goten isik inmesi, rüyada gokten isik inmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada görev-vazife görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada gökten beyaz bir ışık inmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.