Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

ceres
Selamun Aleyküm Hocam.
Annem rüyasında vefat eden babamı görmüş. Üzerinde sarı ile beyaz arası bir gömlek varmış babamın.Anneme elini uzatmış , tokalaşmış nasılsın iyi misin demiş. beni özledinmi demiş babam. annemde iyiyim seni çok özledim demiş.Anneme ayna vermiş çerçeveli.Ayna kirli imiş.bak bu kirleri sil artık demiş rahmetli babam anneme.annemde aynayı silmeye başlamış.evede köyden bir sürü misafir gelmiş.Eskiden ölen bir kadında gelmiş annem onun elinide öpmüş. ev dağınık ve kirliymiş annem bir yandan toplamaya çalışıyormuş ama aslında rüyadaki ev bizim gerçekteki evimiz değilmiş.bir odada kadınlar yorgan dikiyormuş.

Okudunuz mu?  Rüyada ölen annemi hasta görmek nedir

Rüyalar benim için gerçekten önemli ama tabi yorum yapmaktan aciziz.
Kurban olduğum Rabbim gösteriyor, mesajlar veriyor ama anlamıyoruz işte.

Hocam şimdiden Allah razı olsun yorumlarınız için.
saygılarımla,


Yorum: Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya hem annen hemde rahmetli baban açısından hayırlıdır. Baban açısından ona dualarda bulunmaya işaret eder. Annen için ise özellikle maddi açıdan güzel gelişmelere, gerçekleştireceği girişimler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir edilir. Sizde rüyanın hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu görmek ne demek

rüyada ölmüş birisiyle tokalaşmak

Bu kategoride yer alan Rüyada özürlü çocuk görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.