Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:23
missa06
Abone

Kulak çınlaması, büyü, panik atak ?

Kulak çınlaması, büyü, panik atak ?

Kayıtsız Üye
Abiler ablalar kulaklarım çınlıyor basım ağrıyor,dönüyor. Gözümün önünde şeffaf çizgiler noktalar görüyorum ve bulanık görüyorum. kalbim çarpıyor. Vücudum sallanıyor Çok esniyorum yanıma gelenler aşırı esniyor ağırlık o çöküyor. Hastanelerde şifa bulamadık hocaya gittik biraz daha iyim şuan ama tam anlamıyla geçmedi herkes cin musallatı diyor bu konuda fikri olan var mı böyle olup iyileşen yada iyileşmeme yardımcı olacak kimse Allah rızası için yardım edin burada nas felak sürekli okuyorum okudukça esniyorum çok faydası olmuyor.

Okudunuz mu?  Erkek çocuk nasıl terbiye edilir?

Yorum: Kulak çınlaması, büyü, panik atak ?

emirhan uysal
Cin, şeytan ve huzursuzluktan kurtulmak için yapmamız gereken tam bir kalbi samimiyet ile Hak’a sığınmaktır. Her işimizde her ihtiyacımızda olduğu gibi bu tür sıkıntılarımızda kurtuluşu da Allah’tan (c.c.) dilemeliyiz.

Rabbiniz buyuruyor ki: Bana dua edin karşılık vereyim. (Mümin/60)

Dara, sıkıntıya düştüğümüzde; Cin ve şeytan musibet olduğunda kurtulmak için yaptığımız dualarda ve bütün dualarda Allah’ı (c.c.) tam bir samimiyet ile anmalı, O’nu (c.c.) karşımızda bize karşılık vermek üzere bizi dinliyormuş gibi görerek dua etmeliyiz. Duanın kabulünde samimi olmak çok önemlidir. Peygamberimiz Hazreti Muhammed (s.a.v.): allah-u Teâlâ’yı unutarak, gafletle edilen dua kabul olmaz. (Tirmizi) buyurmuştur.

Okudunuz mu?  İslam dinine göre Internette Okey Oynamak caiz mi değil mi?

CİN VE ŞEYTANDAN KORUNMAK İÇİN OKUNACAK DUA

İkrime (r.a.) anlatıyor: Yolculuk yapan adamın biri, yol kenarında uyumakta olan birini gördü. Yanında ise iki şeytan vardı. Şeytanlardan biri diğerine;

– Git şu uyuyan adamın kalbini boz, ona vesvese ver. Dedi.

Bunun üzerine şeytan adama yaklaştı ancak bir şey yapamadan arkadaşının yanına döndü.

Okudunuz mu?  Okuma alışkanlığının önemi

– Bu adam, bizim kendisine yaklaşmamızı engelleyecek bazı ayetler okuyarak yatmış. Dedi.

Bunun üzerine diğer şeytan adamın yanına yaklaştı ama o da hemen geri döndü. Arkadaşına;

-Doğru söylemişsin. Dedi

Ardından bu iki şeytan çekip gittiler. Sonra bu yolcu adam uyumakta olan kişiyi uyandırdı, şahit olduğu şeyleri kendisine anlattıktan sonra;

Okudunuz mu?  Hac (Kabe) ile ilgili Hadisler

-Yatmadan önce hangi ayetleri okuduğunu bana söyle. Dedi.

Adam şu ayetleri okuduğunu söyledi:

İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bir emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın Üd’u rabbeküm tedarruav ve hufyeh innehu la yühıbbül mu’tedın Ve la tüfsidu fil erdı ba’de ıslahıha ved’uhü havfev ve tamea inne rahmetellahi karıbüm minel muhsinın.

Okudunuz mu?  Kenzul ummal kimin eseri?

Manası: Şüphesiz ki Rabbimiz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra Arş’a istiva eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah’tır (c.c.). Bilesin ki, yaratmak da emretmek de O’na (c.c.) mahsustur. Âlemlerin Rab’i Allah (c.c.) ne yücedir. Rabbinize yalvara yalvara ve gizlice dua edin. Bilesin ki O (c.c.), haddi aşanları sevmez. Islah edilmesinden sonra yeryüzünde bozgunculuk yapmayın. Allah’a (c.c.) korkarak ve rahmetini umarak dua edin. Muhakkak ki iyilik edenlere Allah’ın (c.c.) rahmeti çok yakındır. (Arâf/54/56)

Okudunuz mu?  Sen'deki ben'e ithafımdır ne demek

Bu sıkıntın cin musallatı ile alakası yok ise kendinizi gün içinde çok yormayın.Kafanızı bu şeyler hakkında yormayın.Aklınızdan bu düşünceleri atın Çünkü : Cinler zayıf düşenlerle uğraşırlar şeytan da vesveseyi arttırır.Allah elbet seni korur ona sığın ancak dua da samimi olmalıdır.En iyi şifa dua ve namazdır
Allah yardımıcınız olsun 🙂

Okudunuz mu?  Saça röfle yaptırmak günah mı

Veyahut kardeşim bunun tıbbi bir açıklaması olarak anemi hastalığı yani kansızlık olarak bilinen hastalıktır
Çaresi ise
Hayvansal gıdalar! Karaciğer, kırmızı et, balık gibi hayvansal besinleri düzenli olarak tüketilmelidir.

C vitamini! İçeriğinde C vitamini yüksek olan meyve ve taze sıkılmış meyve sularını içecek olarak tercih edilmelidir. Çay ve kahve tüketimi mümkün olduğunca sınırlandırılmalıdır.

Demir ilaçları! Demir eksikliği durumunda uygun tedavinin yapılması, doktor kontrolünde tablet ya da iğne ile eksik olan değerlerin yerine konulması gerekir. Tedavi, kişinin kendi isteğine göre kesilmemeli, tedavinin tamamlanmasına doktor tarafından karar verilmelidir.

Okudunuz mu?  Cevşenül Kebir Arapça yazılışı

Folik asit! Vücudun alyuvarları üretebilmesi için folik aside ihtiyacı vardır. Folik asit yetersiz olduğunda kan hücresi üretimi azalmakta ve kansızlık sorun olmaktadır. Vücuttaki folik asit düzeyinin kontrol edilmesi, eksikliği durumunda gerekli tedavinin yapılması gerekir.

B12 vitamini! Alyuvarların kemik iliğinden üretilmesi için B12 vitamini gerekmektedir. B12 vitamininin eksikliği kansızlığa yol açmaktadır. B12 vitamini emiliminin olması için pankreas, mide ve ince bağırsağın fonksiyonlarının normal olması gerekmektedir.

Okudunuz mu?  Aşık olduğum kişiye aşık etmek istedim ve o duayı buldum,okudum sizce günah mıdır?

Yorum: Kulak çınlaması, büyü, panik atak ?

Kayıtsız Üye
https://www.forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/349991-cin-musallati-buyu-anksiyete-panik-atak-psikoloji-iliskisi-ile-basimdan-gecenler.html

Bu yazının sahibi benim kardeşim dilersen incele şimdi sana burada başından bu tarz olay geçmeyen ama din dersi veren çok olur bana kalırsa bu işerden anlayan sağlam birini bulup üzerindeki musallatı yaktırman onuda daireye alıp öyle yakıyorlar salih Memişoğlu bu konuda piyasada en bilinenlerinden onun usuluyle yapan birilerini bulursan onlarada danışabilirsin sağlıcakla..

Okudunuz mu?  Günahımız her ne olursa olsun,günahın büyüklüğü her ne kadar olursa olsun,tevbesi var mıdır?

Salih Memiş okunacak dua panik atak için, 349991, panik atak

Bu kategoride yer alan Bana ne oldu , ne yapmalıyım ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kulak çınlaması, büyü, panik atak ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.