Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada esaretten kurtulmak

Rüyada esaretten kurtulmak

Kayıtsız Üye
Rüyada esir düşmüşüm. Toprağın altında tutuluyorum. Benimle birlikte tutulanlar da var ama hepsi hasta. Ben yatiyorum sağlıklıyım ama üzerim örtülü beyaz bir çarşafla. Bir kişiyle elimize kürek alıp tünel kazmaya başlıyoruz. Zemin kumsal çöl toprağı, Arabistan veya mısır çölündeyiz. Toprak çok yumuşak kazarken yoruluyorum, toprağı atarken toz gibi savruluyor. Biz kazmaya başlayınca tavan çökmeye başlıyor. Deprem oluyor sanıyorlar. Bağırarak çıkış tünelinden dışarı kaçıyoruz. Bizi esir tutanlar bize bakıyor ten renkleri siyah. Arkamda ve önümdekilerin öksürmesini duyuyorum. Siyah tenli bayan birine elimdeki küreği veriyorum, bu bayan farklı diğerlerinden temiz giyinmiş ve bakımlı. Tek sıra halinde bizi yönlendiriyorlar. Etraf karanlık bundan faydalanarak çalılıkların arasına doğru giden toprak yola saparak kaçıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada Ferace görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada esaretten kurtulmak

arifselim
Rüya sahibinin zahmet, sıkıntı, zorluk ve musibetler yaşadığı anlamındadır. Esaretten kurtulması ise tüm bu olumsuzluklardan kurtulmasına işaret olarak yorumlanır. Rüya sahibinin durumuna bağlı olarak rahat ve huzura ulaşacağına tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Fırın görmek (İmam Nablusi)

rüyada esaretten kurtulmak

Bu kategoride yer alan Rüyada evlenme teklifi etmek - almak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada esaretten kurtulmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.