Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

PisiPisi
Merhaba, rüyamda bir yerlerde dinamit veya bomba gibi bir şey patlıyor ama gürültü duymuyorum ve deprem gibi bir sarsıntıya sebep oluyordu. Bu sarsıntıda gerçekte de gördüğüm kaba inşaat halinde yüksek bir apartman yıkılıyordu. Ben korkup bir eve giriyorum ama girdiğim ev bir oda büyüklüğünde küçücük ve çok eski ahşap bir kulübeydi, hatta o kadar eski ki tavanındaki tahtalardan birinin çivisi boşanmış, o boşluktan parlak bir güneş ışığı girip içeriyi aydınlatıyordu. Kulübede annemi ve 4-5 yaşlarında 1 kız 1 erkek yeğenimi görüyorum ki bu yeğenlerim gerçekte 12-13 yaşındalar. Kocaman beton bina bile bu sarsıntıya dayanamayıp yıkıldı, bu kulübe haydi haydi yıkılır diyorum ama sarsıntı geçiyor ve kulübeye hiçbir şey olmuyordu. Bu rüyanın yorumu nedir acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada yamaç uçurum görmek

Yorum: Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

Tohat
Merhaba. Büyük işler ve hayırlı işler yapacağını gösterir. Yapacağın bu işler sana kar ve başarı olarak meyvesini alacağın gibi çevrende ve yakınların arasında büyük ses getirecek ve konuşulacak biri haline geleceksin. Bu özelliğin ve adımın sayesinde saygın bir kişiliğe sahip olarak insanlar tarafından değer görüleceksin. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralı birini görmek

Yorum: Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek

PisiPisi
Dilinize sağlık, ne hoş bir yorum yaptınız. İnternetten bakmak gibi bir gaflete düştüm, çok kötü yorumlar vardı, doğrusunu Rabbimiz bilir ama sağolun, içimi rahatlattınız.


rüyada dinamitle bina yıkılması, yuksek bina bomba yikilmasi ruya

Bu kategoride yer alan Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yıkılan bina ve eski kulübe görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.