Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:00
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

Kayıtsız Üye
Ben bu rüyayı bugün sabah07:25yada07:30da gördüm;Eşim’in başkasıyla olduğunu anlamışım rüyamda kesin ama,sordumbana gülerek başka birisiyle yaşadığını,onun becerikli ve güzel olduğunu, istersen yanına git tanış çok iyidir, aynı hürreme benziyo(dizideki) ve ben ona çok bağırdım,çok laf söyledim ve çok ağladım uyandığımda da nerdeyse ağlicaktım hocam acele bana cevap bekliyorum çünkü geçen yaz eşim bana böyle ihanet etmişti.


Yorum: Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

arifselim
Bu rüya yüksek strese delalet eder. Rüya sahibinin huzursuz olduğuna, şüphelerine ve içinin rahat etmediğine işaret eden bu rüya genellikle psikolojik açıdan değerlendirilir. Ayrıca rüyalardan asla kesin bir mana çıkarılamaz bu sonuçta sadece bir rüyadır ve insanın düşündüğü şeyler bile rüyasına yansıması normal bir durumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkek çocuğu görmenin yorumu nedir?

Yorum: Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

Kayıtsız Üye
İyi geceler gece bu rüyayı görür görmez uyandım uykum kaçtı.biz eşimle çekişmeli boşanma surecindeyiz evliyken aldatildigimi duymuştum ve hissediyordum bir kaç hareketinden ve tlfnda bir kaç defa gördüm farklı takma isimle sanal alemlere takiliyordu.şimdi ayriyiz davamız devam ediyor 12 ay oldu ayrı yaşamaya başlamamız.rüyamda eşim benimle konuşmaya geldi ben seni bir çok kişiyle aldattim doğru ama bunun geçmişi var çok uzun bir süre önce aldatmaya başladım hemde senin çocukluk yakın arkadaşinla sedaydi kızın ismi ışte onunla aldattim diye itiraf etti ( ben bu arkadaşımla gorusmeyeli 15 yıl oldu rüyamda neden bu kızın ismini duydum ).ve ayrıldı gitti tamamen bitsin ayrilalim dedi.bu rüya bana msj niyetinde mi sizden ricam beni aydinlatmaniz Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada Fıstık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi

arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyan sana hiç bir mesaj içermiyor bu sadece yaşadıklarının etkisinde olduğuna ve çok stresli ve huzursuz bir dönemden geçtiğine işaret eder. Bundan özel bir mana yada işaret çıkarılamaz. Sadece bir rüyadır ve Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Eşinin Başkasıyla Evli Olduğunu Görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler benim eşimle aramda poreblem var eşim benden sakladığını düşün bireyler vr beni aldattığını düşünüyorum ama eşim hiç kabul etmiyor ama aldatıyor ve şu an ayrıyız ve rüyamda bu gece eşim eve geliyor aile fetleride vr yanımızda ve bana yüzüme bakmadan itiraf ediyor evt hayatımda biri vr ama hep bir alaycı şekilde sonra balkona geçiyor kendini oradan atıyor düştüğü yerde su birikintisi vr ona düşüyor orada bir köpek onu çıkartıyor orda uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada evlenmek için biriyle görüşmek

Tohat
Hayırlı günler. Bu rüya gerçekte düşündüklerinle doğru orantılı olup düşünüp durduğun ve var olduğuna kendini inandırdığın durumun yansımasıdır. Var olup olmadığını bilinçaltı bir rüya olduğundan bilmemiz mümkün değildir. Allah hakkıyla bilir.


Laz61
Hayırlı günler hocam eşimin burada bir komşunun kızı ile hani kafa topu diye bir oyun var biz kaynanam da kalmışız o akşam görümcem eşim ben eve geçiyoruz neyse eve geldik lüks bir apartman böyle kalabalık güya bir şey bekleniyor orada neyse o komşunun kızına eşim oyun isteği atıyor kızda buna yüz mimikleri ile bir şeyler anlattıya ben fark ettim kızı eşimin yanına gittim sen dedim napiyon kafa topu için baktım kızı kabul ediyor eğer dedim su oyunu kapatma burada dedim rezillik çıkartırım bana güldü kale almadı kız beni gördü bu sefer o istek atı oyun isteği ben dellendim ortalığı kattım bağırıyorum ağlıyorum çok beddua ettim sonra o kız arkadaşı ile oradan çıkarken kapıda baya kapıştım görümcem beni teselli ediyor güya eşim yaklaşamıyor uzaktan bakıyor korku dolu gözlerle sonra bir yere gidiyoruz oturma gibi kaynanam benim teyzem yengem falan herkes var ama ben eglenemiyom hep ağlıyorum insanları görsem hep ağlıyorum sonra o komşu kızı bana video atıyor kendini güya başı kapalı ama kulağında kulaklık üstünde değişik bir kıyafet içi belli ediyor bariz göğsünü görüyorum bu ne pislik diyorum hem başı kapalı hem yolladığı videoya bak diyorum demek ki bu kız yollu diyorum kendi kendime daha çok ağlıyorum en sonunda içim baya darlanıyor orada teyzeme anlatıyorum ağlayarak sonra zaten sesli olarak ağlayarak uyandım hocam nedir bu rüyamın anlamı

Okudunuz mu?  Rüyada eşimi beyaz bornozla görmek

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin durumuna bakılır. Eğer bu tür düşünceler içinde ise bilinçaltından dolayı görüldüğü kabul edilir. Kişinin eşine karşı olan güvenine bakılır. Güven eksikliği olan kadın rüya sahiplerinin bu tür rüyalar görmesi beklenen bir durumdur. Öte yandan kişinin evliliklerinde sorunları varsa rüya sahibinin çaba ve emeği sayesinde netice alacak sorunları hallolacak ferahlık görecek manasındadır. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü suresini görmek

rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi, rüyada esinin seni aldattigini itiraf etmesi, mehmet emin rüyada esin aldattigini itiraf etmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada eşinin aldattığını itiraf etmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.